Oktoberfest tent of Almhut huren?

Wil je een echte Oktoberfest tent of Almhut huren? Eine gute Idee! Het Oktoberfest is een uniek feest, dat je niet in een standaard tent viert.

Een Oktoberfest tent (Festzelt)  is groter en imposanter dan een normale feesttent. Er bevinden zich vaak heuse keukens in de tenten zelf en het podium bevindt zich vaak middenin de tent (en niet op de kopse kant). Maar, dat is echt op de allergrootste Oktoberfeesten. Je kunt het ook kleiner aanpakken.

Aankleding traditionele tent

Een Oktoberfest tent is in ieder geval traditioneel aangekleed met een mooie houten vloer, veel hout(tinten) en kleuren als blauw/wit of groen/geel/rood. Ook zie je vaak kransen en hop (ingredient bier) hangen. Vaak heeft iedere tent tóch zijn eigen uitstraling.

Aankleding moderne feesttent

Oktoberfeesten in Nederland en België kiezen, afhankelijk van het programma en hun bezoekers, voor een meer traditionele tent-inrichting, of voor een tent die wat moderner/hipper is aangekleed. Ook zijn er verschillende Oktoberfeesten die geen zit-gedeeltes aanbieden.

Almhut of apres ski-hut

Wil je het origineler aanpakken dan een Oktoberfest tent? Natuurlijk kun je ook een heuse Almhut, tiroler bar, skihut of zelfs “opblaasbare tiroler-hutten” huren waarin je je feest kunt houden. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden voor het creëren van de juiste sfeer oneindig!

Kleine tent voor privéfeest

Als je een klein Oktoberfest of privéfeestje geeft, is het in veel gevallen te duur om een grote Oktoberfest-tent te plaatsen. In dat geval kun je ook gaan voor een kleine tent, waar eventueel zélfs een bar in geplaatst is.

Een Oktoberfest tent moet indruk maken

Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de periode dat je de tent wilt huren. Heb jij er al over gedacht welk type tent er bij je doelgroep past?

Een Oktoberfest-tent maakt gegarandeerd indruk op je bezoekers. Wil je weten welke tenten je kunt huren? Wij helpen je graag.

Neem contact op   Bel of App met 06-13112023

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING