Oktoberfest tent huren?

Wil je een echte Oktoberfest tent huren? Goed plan! Het Oktoberfest is een uniek feest, dat je niet in een standaard tent viert.

Een Oktoberfest tent is groter en imposanter dan een normale feesttent. Er bevinden zich vaak heuse keukens in de tenten zelf en het podium bevindt zich vaak middenin de tent (en niet op de kopse kant).

Aankleding traditionele tent

Een Oktoberfest tent is traditioneel aangekleed met een mooie houten vloer, veel hout(tinten) en kleuren als blauw/wit of groen/geel/rood. Ook zie je vaak kransen en hop (ingredient bier) hangen. In Munchen heeft elke tent weer een andere uitstraling.

Aankleding moderne feesttent

Oktoberfeesten in Nederland en België kiezen, afhankelijk van het programma en hun bezoekers, voor een meer traditionele tent-inrichting, of voor een tent die wat moderner/hipper is aangekleed. Ook zijn er verschillende Oktoberfeesten die geen zit-gedeeltes aanbieden.

Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de periode dat je de tent wilt huren. Heb jij er al over gedacht welk type tent er bij je doelgroep past?

Een Oktoberfest tent moet indruk maken

Een Oktoberfest-tent maakt indruk op je bezoekers. Wil je weten welke tenten je via ons kunt huren? Wij helpen je graag.

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze (niet verplicht):


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid