Oktoberfest foodtruck of Duitse foodtruck boeken?

Wil je een Oktoberfest foodtruck of Duitse foodtruck boeken voor jouw feest? Goed plan! Een foodtruck is helemaal hip en vaak zijn er verschillende mogelijkheden te bespreken met de eigenaar.

Duitse foodtruck bij jou thuis?

Je kunt voor een goede Wurst natuurlijk afreizen naar de Oosterburen, maar ook in Nederland kun je genieten van echte, goede Duitse Wurst. Die Wurst komt zelfs naar je toe, bijvoorbeeld in een Duitse foodtruck. 

Oktoberfestfan.nl werkt namelijk exclusief samen met een gave Oktoberfest foodtruck. Met een klassieke brandweerauto, omgebouwd tot foodtruck, en de klassieke mobiele brandweerveldkeuken, is de truck alleen al een echte eyecatcher voor uw evenement. Een attractie op zich!

foodtruck oktoberfest

Wurst kopen of een complete Oktoberfest-maaltijd

Deze foodtruck laat je genieten van echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Bockwurst. Deze komen van een familiebedrijf in Duitsland, dat al 3 generaties lang de lekkerste Wursten maakt.

U krijgt de Wursten van deze Oktoberfest foodtruck in een ter plaatse, vers afgebakken warm broodje met naar wens warme Sauerkraut en gedroogde uitjes, senf (mosterd), curry of hot curry. Niet onbelangrijk: de Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden geserveerd met een glutenvrij broodje. Ook kun je kiezen uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten.

Daarnaast serveert deze foodtruck ook Kartoffelsalat, Pommes, Pretzels, Schnitzel, Duitse frikandel en halve haan. Kortom: een compleet Oktoberfest-gerecht voor op uw feest.

Duitse foodtruck

kartoffelsalat wurstmeister

Voor kleine en grote feesten, compleet en flexibel

U kunt deze foodtruck boeken voor kleine en grote feesten: op de oprit, in een hal, buiten op het plein: alles is mogelijk. Werktijden en prijs zijn flexibel.

currywurst foodtruck

wurstmeister oktoberfest

Oktoberfest foodtruck op jouw Oktoberfeest?

Wil je meer informatie over de Oktoberfest foodtruck? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze:


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid