Oktoberfest foodtruck of Duitse Wurst foodtruck boeken?

Wil je Oktoberfest catering als een Oktoberfest foodtruck, Duitse foodtruck of Braadworst/Bratwurst foodtruck boeken voor jouw feest? Goed plan! Een foodtruck is helemaal hip en vaak zijn er verschillende mogelijkheden te bespreken op het gebied van catering.

Duitse foodtruck of maaltijd bij jou thuis?

Je kunt voor een goede Wurst of Bratwurst natuurlijk afreizen naar de Oosterburen, maar ook in Nederland kun je genieten van echte, goede Duitse Wurst. Die Wurst komt zelfs naar je toe, bijvoorbeeld in een Duitse foodtruck. 

Oktoberfest-catering

Oktoberfestfan.nl komt met een gave Oktoberfest foodtruck. De klassieke brandweerauto, omgebouwd tot foodtruck is alleen al een echte eyecatcher voor jouw evenement. Maak van jouw oktoberfest-catering dus een attractie op zich!

Wurst kopen of een complete Oktoberfest-maaltijd

Deze foodtruck is, zoals het een echte Duitser betaamt, een echte vlees-specialist (Fleisch Meister ;)) die je laat genieten van Duitse Pommes, broodje braadworst met zuurkool en mosterdmayo, Curry Worst, Vegaworst of een broodje Krakauer Worst.

De worsten zijn het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen boer en kok. U krijgt de Wursten van deze Oktoberfest foodtruck ter plaatse en vers afgebakken.

Oktoberfest catering

Oktoberfest-bezoekers met andere wensen?

De foodtruck is zeer flexibel en je kunt er naast typisch Duitse snacks/gerechten ook terecht voor bijvoorbeeld een biologische venkel-tijm hotdog, een vegan hotdog, venkel-worst met verse friet, zoete aardappelfriet met truffelmayo, verse friet met eigen mayonaises, ricotta/tomaatsalade, Biefstuk-salade, Steak-bavette van de bbq met verse friet of brood en/of een broodje bal deluxe. Loopt het water je al in de mond? 😉

Voor klein en groot budget: ook als Wurst-fiets of ‘kraampje’

De foodtruck is, afhankelijk van je budget en wensten, te boeken in drie verschillende varianten. Als brandweerwagen (foodtruck), als losse ‘stand/kraampje’ of als duurdere variant van het kraampje: de Worstfiets.

Oktoberfest foodtruck op jouw Oktoberfeest?

Voor kleine en grote feesten en locaties: op de oprit, in een hal, buiten op het plein: alles is mogelijk. Werktijden en prijs zijn flexibel.

Wil je meer informatie over de Oktoberfest foodtruck? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Tip: leest eerst even na waar je op moet letten bij een foodtruck boeken.

Neem contact op  

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING