Duitse Pretzel of Brezel online kopen?

De Pretzel (Brezel, Bretzel, Brezl, Brezn of Breze) is een reuze krakeling, die vaak gegeten wordt bij het bier. Op het Oktoberfest in München lopen verschillende dames in Dirndl rond om Pretzels te verkopen. Ook zie je deze vaak staan op de biertafels in de biertenten.

Je zou ze kunnen vergelijken met zoute stengels zoals wij deze kennen. Een Pretzel smaakt heerlijk met bijvoorbeeld kruidenboter daarop. Je kunt ze ook heerlijk dippen in een lekker sausje.

In alle Duitse bakkerijen behoort een Pretzel standaard tot het assortiment. Vaak kun je deze kant en klaar, mét lekker beleg erop, kopen voor nog geen 2 euro.

Duitse bakkerijproducten en Lebkuchenherz

Je kunt je Oktoberfest natuurlijk ook prima uitbreiden met andere Duitse bakkerijproducten, als het passend is bij jouw insteek en doelgroep. Een Pretzel past prima in de avond als snack bij het bier, andere Duitse bakkerijproducten kunnen prima tijdens een matinee. Wil je een ‘typisch Oktoberfest’ baksel presenteren? Kijk dan eens naar het Lebkuchenherz.

Op zoek naar echte Duitse Pretzels?

Voor overheerlijke, echte Duitse pretzelfs kun je terecht bij onze bakker. Je kunt Pretzels bestellen in verschillende groottes en gewichten en ze zijn door de hele Benelux leverbaar.

Neem contact op  

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING