De juiste Oktoberfest versiering

Naast de standaard aankleding voor je Oktoberfest, zoals biertafels en bierpullen, kun je uiteraard gaan voor mooie oktoberfest-decoratie als kransen, houten hutjes, kransen en prachtige decorstukken.

Als je een kleiner feest organiseert, kom je echter al gauw uit op Oktoberfest-versiering. Iets simpeler, maar met veel leuke objecten in blauw-wit kom je al een heel eind.

Hoe versier je een Oktoberfest?

Er is zóveel te verkrijgen op het gebied van Oktoberfest-versiering, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wat ons betreft geldt voor Oktoberfest-versiering: less is more. Ballonnen, slingers, viltjes, hangers, vlaggen en dat allemaal door elkaar in één ruimte, kijkt al vrij snel heel rommelig, carnavalesk en chaotisch. Het is een misverstand dat zoveel mogelijk versiering ook zo gezellig mogelijk betekent.

Kies daarom voor strak en simpel en kies twee of meerdere hoofdkleuren, waarvan blauw en wit de meest logische zijn. Maak daarnaast gebruik van versiering die bestaat grote vlakken als banners, vlaggen en tafellopers. Hang of leg deze op gelijke afstand van elkaar in je ruimte en je krijgt een strak, maar sferische ruimte, die overeenkomt met de strak, maar gezellig ingerichte professionele biertenten. Wil je deze stijl naleven? Kijk dan eens op de pagina voor traditionele oktoberfest-decoratie.

oktoberfest versiering tafelkleden of tafellopers

Oktoberfest versiering kopen

Wil je Oktoberfest-versiering zelf kopen? Dat is een goed plan als je denkt dat je nog vaker een Oktoberfest gaat geven. Denk in dat geval aan vlaggen en banners in blauw-wit, de kleuren van de Bayerische vlag. Ook leuk zijn mini-kransen, maar zorg er dan ook weer voor dat je deze symmetrisch over de ruimte verdeelt, zodat je een strak en geen rommelig effect krijgt.

Ook een must: blauw-wit geblokte tafelkleden of tafellopers voor op je biertafels. Dit zijn, omdat ze in verhouding zo’n groot gedeelte in je ruimte beslaan, échte blikvangers en deze vallen daarom vaak nog meer op dan je versiering.

Oktoberfest versiering of versierpakket huren

Een hele duurzame keuze die je kunt maken is het huren van Oktoberfest-versiering. Deze versiering is bestemd voor de verhuur en dus van veel betere kwaliteit dan allerlei prullaria die je online kunt kopen. Dat betekent dus een iets luxere uitstraling van jouw Oktoberfest.

Wij vertellen je graag meer over de inhoud van ons duurzame versierpakket. Vooral bedrijven vragen hierom, maar ook steeds meer particulieren kiezen voor deze duurzame optie.

Oktoberfest versiering kopen of huren?

Wil je Oktoberfest versiering kopen of ons duurzame versierpakket huren? Neem contact met ons op via het contactformulier en vink aan ‘versiering’. We helpen je dan graag verder!

Neem contact op  

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING