Reis Oktoberfest Munchen 2018

Oktoberfest Munchen 2018 vindt plaats van 22 september t/m 7 oktober 2018.

Het Oktoberfest in München is het grootste bierfestival ter wereld, dat jaarlijks bezocht wordt door zo’n 6 miljoen mensen. Het volksfeest vindt plaats op de Wiesn en kent een rijke geschiedenis. Het feest draait om cultuur en traditie. Duitsers, maar ook alle internationale bezoekers kleden zich in Lederhosen of Dirndl.

OKTOBERFEST MÜNCHEN EN DE WIESN

Op het Oktoberfeest-terrein in München staan veertien grote (tot 10.000 zitplaatsen!) en twintig kleine biertenten, die gerund worden door families uit München. Ook vind je er een wijntent, ’s werelds grooste kermis, allerlei kraampjes en biergartens. Beroemd (berucht) is ook de Kotzhügel (kotsheuvel) achter de Hofbräu-Festzelt.

Op het Oktoberfest-terrein wordt bier geschonken van de zes grote bierbrouwerijen in München, die voor het Oktoberfest speciaal bier, genaamd Märzen, brouwen. Deze brouwerijen zijn: Paulaner, Hofbräu, Augustiner, Löwenbrau, Hacker Pschorr en Spaten-Franziskanerbräu. De prijs voor een Maβ (literpul) bier en welk Oktoberfestbier het beste is, wordt door ‘Wiesnkenners’ ieder jaar weer opnieuw bediscussieerd.

OKTOBERFEEST MÜNCHEN 2018 BEGINT DUS IN SEPTEMBER?

Klopt, het Oktoberfeest 2018 in München begint in september en eindigt traditioneel getrouw in oktober. Waarom? Lees meer over het oktoberfest Müchen dat in oktober eindigt.

Tickets?

Ook dit jaar kun je weer bij Oktoberfestreizen.nl terecht voor je tickets voor de biertenten, biertafels en afterparty’s op en rondom het Oktoberfest in München. De tickets zijn opgenomen in 4 verschillende Ticketpakketten en inclusief de gewilde en zeer exclusieve biertafels in de grote biertenten (ook op vrijdagavond en zaterdagmiddag!). Deze biertafels zijn een must voor je Oktoberfestbeleving: daar kom je voor naar München!

Elk pakket staat garant voor een fantastisch Oktoberfestweekend, dat je niet snel zult vergeten. Al voor €99 ben jij er verzekerd van dat je alles meemaakt wat er te beleven valt (en dat je niet doelloos ronddwaalt…;)).

Hieronder zie je een verkort overzicht van de Ticketpakketten van Oktoberfestreizen:

Ga naar de website van Oktoberfestreizen om je ticketpakket te boeken.

ACCOMMOCATIE BOEKEN?

Accommodaties in Munchen zijn vaak snel vergeven in deze periode. Je kunt bij Oktoberfestreizen.nl ook terecht voor je accommodatie: van huurtenten, caravans en containers op de camping tot 1-8 persoonskamers in 2 hostels en 7 hotels.

VRAGEN?

Heb je vragen over een reis naar het Oktoberfest in Munchen? Die beantwoordt Oktoberfestreizen.nl uiteraard graag. Neem voor meer informatie contact op via info@oktoberfestreizen.nl.

BIS BALD IN MÜNCHEN!

Meld je alvast aan voor het evenement

Op de hoogte blijven? Meld je hier alvast aan voor het evenement.