Let op: binnenkort zetten we ons aanbod voor 2018 online. Nu alvast vragen? Neem contact op met info@oktoberfestfan.nl.

Het Oktoberfest in München vindt in 2018 plaats van 22 september t/m 7 oktober. Dit grootste bier en volksfeest ter wereld moet je minstens een keer in je leven beleefd hebben. Lees alles over het oktoberfest of specifiek over het Oktoberfest 2017 in München.

Interested in the English translation of our programme and ticket package? Mail info@oktoberfestfan.nl.

Mis niets met het ticketpakket voor maar € 99,- p.p.

Door onze jarenlange ervaring met en connecties op het Oktoberfest, weten wij inmiddels precies wat leuk is op het Oktoberfest in München, wat je gezien moet hebben en waar je geweest moet zijn. Dat is uiteraard een plek aan een biertafel in zo’n gigantische tent op het Oktoberfest-terrein. Vanuit het Oktoberfestcafé ben je daar te voet binnen 5 minuten: ideaal dus. Wat er precies in ons ticketpakket zit?

Tip: de tabel bekijken en boeken doe je het beste op je laptop/computer/pad.

Tijd Activiteiten in het Oktoberfest-ticketpakket
09.30 u. Laatste kans: pas je Lederhosenoutfit! Speciaal voor onze boekers: een 5 delige-outfit (Lederhosen, bretels, sokken, hoed en blouse) voor €99 €79.
Incl.: pas-advies van mooie dames
Locatie: Oktoberfestcafé
10.30 u. Welkomstbiertje, gratis plattegronden en info van onze mooie dames in Dirndl. Kom op tijd voor je welkomstbiertje, plattegronden en tips van onze Oktoberfest-dames en -heren. Zo ga je goed voorbereid het terrein op!
Incl. 1 bier (or ander drankje)
Locatie: Oktoberfestcafé
12.00 u. – 16.30 u. Tickets biertafel in de biertent: Elders niet verkrijgbaar en DE reden om naar München te komen. Neem plaats aan een biertafel in een van de beroemde biertenten/bierhallen op de Wiesn.
Incl. toegang tot de biertent + plek aan een biertafel
Bezoekers: +/- 10.000
Locatie: Oktoberfest-terrein (De Wiesn)

  • Vul de code FAN2017 in in het boekingsformulier voor jullie gratis biertafelplaatsen!
17.30 u. Schnitzelmenu: kom even op adem in het Oktoberfestcafe en geniet van een goede bodem voor jullie Oktoberfest-afterparty.
Incl. Bayerisch Schnitzelmenu + friet + salade + saus
Locatie: Oktoberfestcafé
19.00 u.

Ga je op donderdag, vrijdag of zaterdag (19.00 u.): dan krijg je tickets voor de biertafels in het Oktoberfest-complex: al jarenlang ons favoriete feest. Een geweldige Oktoberfest-sfeer met een steengoede band, die je niet mag missen!

Incl. entree + biertafel
Bezoekers: +/- 3000
Locatie: Oktoberfest-complex

Ga je op zondag, maandag, dinsdag of woensdag (19.00 u.): dan krijg je tickets voor een exclusieve Oktoberfest-bierproeverij: proef samen met een deskundige de zes Oktoberfest-bieren die speciaal voor dit feest gebrouwen worden door brouwerijen uit München. Aanrader en leuke afwisseling tussen al het feesten door!
Incl. entree + 6 Oktoberfest-bieren + sommelier
Locatie: Oktoberfestcafé

22.00 u. – 05.00 u. Tickets (+ plek biertafel) voor de vetste Afterparty: rond 22.30 u. sluiten de biertenten op het Oktoberfest-terrein, maar de stad barst nog van de energie. Wij weten waar de vetste afterparty plaatsvindt (clubbing + Oktoberfest-muziek).
Incl. entree + biertafel
Bezoekers: +/- 4000
Locatie: Oktoberfest-complex

€ 99 p.p. inclusief gratis biertafelplaatsen!

Incl. alle entrees, biertenten, biertafels, welkomstdrankje, menu + info van onze oktoberfest-deskundigen * Supplement: € 9,5 (lokaal team, derde partijen & boekingskosten)

Optioneel:

Lunchpakket: Lunch + 1/2e kip + gegarandeerd de beste plek in de biertent. Prijs: €34,5
Vooruitschuiven: Je kunt de activiteiten uit het ticketpakket gratis 24 uur vooruitschuiven/verspreiden over 2 dagen. Zie daarvoor stap 2 in het boekingsproces

Accommodatie: boek ook een hotel of camping (budget of all inclusive) in München. Onze favorieten!

Vervoer: boek je plaats in de bus vanaf Eindhoven of Amsterdam naar München.

Hotel of camping?

Accommodaties in München zijn razendsnel volgeboekt. Wil je, naast je goedkope ticketpakket, ook voordelig (maar supergezellig) overnachten? Dan raden wij je één van onze zorgvuldig geselecteerde campings aan (inclusief huurtent!). Kies voor de budget-camping of de all-in-camping, die je vanaf het Oktoberfest beiden kunt bereiken met openbaar vervoer. Wil je voor meer luxe gaan? Kies dan voor onze hotels. Bij het infobolletje in het boekingsformulier vind je meer informatie.

Boeken?

Wij hebben bovenstaand ticketpakket samengesteld in samenwerking met een gerenommeerde internationale organisatie. Je kunt ons ticketpakket hieronder boeken, voor elke dag dat je maar wilt.

  • Let op: de dag dat je je ticketpakket boekt (bijv. vrijdag 22 sept) is tevens je aankomstdatum voor je accommodatie. Boek je een accommodatie voor 2 dagen, dan verblijf je daar van 22 t/m 24 sept.
  • Let op: wil je ook gebruikmaken van de busreis? De bus gaat op donderdagavond/nacht 14, 21 en 28 september heen en de zondag daarna terug. Kies i.c.m. de bus dus voor een ticketpakket + accommodatie (2 nachten p.p.) in het weekend van 15, 22 of 29 sept. Ga je op een doordeweekse dag of wil je in het weekend langer blijven? Dan is de bus geen optie.
  • Code: vergeet tijdens het boeken niet de code FAN2017 in te vullen voor jullie gratis biertafelplaatsen!

Vragen?

Boeken is een piece of cake, maar heb je eerst nog vragen? Die beantwoorden we uiteraard graag. Neem voor meer informatie contact op met Oktoberfestfan via: info@oktoberfestfan.nl of bel of App met: 06-10397766.

Jetzt geht’s los! Bis bald in München!