Biertafels huren voor jouw feest?

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen. 

Een Oktoberfest of of biergarten is niet compleet zonder biertafels. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi Oktoberfeest geven? Biertafels huren is dan een goede oplossing. Naast biertafels, kun je ook gemakkelijk bierpullen huren.

Biertafels huren voor het Oktoberfeest

Een Oktoberfest is geen Oktoberfest zonder biertafels. Een biertafel is een (simpele) houten opstelling bestaande uit een houten tafel en 2 bankjes, vaak inklapbaar.

Biertafels worden in rijen opgesteld, vaak aan elkaar vast en soms met een blauw-wit tafelkleed daarop (op het Oktoberfest in Munchen liggen er trouwens geen tafelkleden op de biertafels).

Biertafels huren voor een biergarten

Biertafels zijn niet alleen onmisbaar in een feest-tent, maar ook in een biergarten kan dit “meubilair” niet ontbreken. Omgekeerd kun je door een simpele opstelling van 1 of meerdere biertafels al een heel leuke biergarten realiseren thuis.

Biertafel-etiquettes

Wil je biertafels huren? Zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de etiquettes. Aan een biertafel kunnen zo’n 8 tot 10 personen plaatsnemen. Vaak is het krap; maar dat is nou juist de lol van het Oktoberfest.

Aanschuiven en plezier maken met je (nieuwe) buren! Vaak zie je feestvierders naarmate de avond vordert op de banken gaan staan van de biertafel. Een biertafel of het bankje is in principe sterk genoeg om dit gewicht te houden, tenzij er te wild gefeest wordt.

Daarnaast is het ook nog maar de vraag of de organisatie het toestaat op de tafels/banken te gaan staan. Los daarvan: een biertafel kan op jouw Oktoberfest absoluut niet ontbreken.

Biertafels kopen

Ga je vaker een Oktoberfest organiseren? Dan is het misschien de moeite biertafels te kopen. Je moet dan natuurlijk wel over een opslag beschikken.

Biertafels aanschaffen?

We vertellen je graag meer over wat er mogelijk is en laten je graag kennismaken met onze grootste passie: het Oktoberfest.

Neem contact op  

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING