Biertafels huren voor jouw Oktoberfest?

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen. 

Een Oktoberfest is niet compleet zonder biertafels. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi Oktoberfeest geven? Biertafels huren is dan een goede oplossing. Naast biertafels, kun je ook gemakkelijk bierpullen huren.

Biertafels zijn onmisbaar op een Oktoberfeest

Een Oktoberfest is geen Oktoberfest zonder biertafels. Een biertafel is een (simpele) houten opstelling bestaande uit een houten tafel en 2 bankjes, vaak inklapbaar.

Biertafels worden in rijen opgesteld, vaak aan elkaar vast en soms met een blauw-wit tafelkleed daarop (op het Oktoberfest in Munchen liggen er trouwens geen tafelkleden op de biertafels).

Biertafel-etiquettes

Wil je biertafels huren? Zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de etiquettes. Aan een biertafel kunnen zo’n 8 tot 10 personen plaatsnemen. Vaak is het krap; maar dat is nou juist de lol van het Oktoberfest.

Aanschuiven en plezier maken met je (nieuwe) buren! Vaak zie je feestvierders naarmate de avond vordert op de banken gaan staan van de biertafel. Een biertafel of het bankje is in principe sterk genoeg om dit gewicht te houden, tenzij er te wild gefeest wordt.

Daarnaast is het ook nog maar de vraag of de organisatie het toestaat op de tafels/banken te gaan staan. Los daarvan: een biertafel kan op jouw Oktoberfest absoluut niet ontbreken.

Bierton

Geen ruimte voor biertafels? Dan is een bierton ook een optie. Een bierton is een biervat dat gebruikt wordt als bartafel. Een afwisseling tussen biertonnen en biertafels is natuurlijk ook een mooi gezicht.

Oktoberfest-aankleding

Een Oktoberfest is geen Oktoberfest zonder biertafels, maar ook niet zonder mooie feestlocatie, als (bijvoorbeeld) een prachtig aangeklede tent in Beierse kleuren. De tenten op de grote Oktoberfeesten in Duitsland zien eruit als heuse gebouwen, met heuse keukens en kantoren daarin.

Het is daarom zeker een optie om een mooie zaal om te toveren tot Oktoberfest-locatie. Een tent heeft echter de voorkeur, des te meer omdat jouw Oktoberfeest op die manier makkelijk opgebouwd en uitgebreid kan worden op een speciaal, sfeervol Oktoberfest-terrein.

Biertafels, tenten en/of aankleding huren?

We vertellen je graag meer!

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze:


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid