Het Oktoberfest is een populair thema tijdens carnaval

Het Oktoberfest en carnaval zijn in de basis natuurlijk 2 compleet verschillende feesten. Echte fans worden niet blij van mensen die deze feesten over één kam scheren. Toch kan het Oktoberfest een perfect themafeest zijn voor carnaval.

In een aantal dorpen worden traditionele ‘boerenbruiloften’ bijvoorbeeld al vervangen door een Oktoberfest. Net zoals carnaval, komt het Oktoberfest ook uit Duitsland. Het thema Oktoberfest is daarnaast erg geschikt omdat er naast bier drinken natuurlijk ook heerlijk (en traditioneel) gegeten wordt op een boerenbruiloft, nét zoals op het oktoberfest.

Ook zie je dat oktoberfest-ingrediënten als kunststof bierpullen en biertafels steeds vaker gehuurd worden voor (het aankleden van) carnavalsfeesten.

Op zoek naar tips voor jouw carnavals oktoberfeest?

Kijk eens rond op onze website. Onze partners staan namelijk ook graag voor je klaar tijdens carnaval! Op de pagina Do It Yourself vind je verschillende tips en tricks, zoals leuke activiteiten die je kunt organiseren op jouw carnavals-oktoberfeest.

Ingrediënten huren of kopen?

Wil je Oktoberfest-ingrediënten huren of kopen voor jouw carnavalsfeest? Neem contact op en ons enthousiaste team helpt je graag verder.

Ein Prosit und… Alaaf!

Neem contact op   

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING