Blauw, wit en veel hout

Tover je locatie om in Beierse sferen

Oktoberfest-aankleding, decoratie of versiering kopen?

Wil je Oktoberfest aankleding, decoratie of versiering kopen? Goed idee! Een Oktoberfest is niet compleet zonder decoratie in Beierse stijl.

Daartoe behoort natuurlijk decoratie als Oktoberfest versiering, feestartikelen en attributen als slingers, tafelkleden, vlaggen en ballonnen. Het is goed te weten dat je het op het gebied van aankleding en decoratie zo gek kunt maken als je zelf wilt.

Oktoberfest versiering

Tot Oktoberfest aankleding of versiering behoren vaak blauw witte versiersels als vlaggen, slingers, ballonnen, guirlandes, tafelkleden maar ook leuke gadgets.

Je kunt het zo gek en bont maken als je zelf wilt. Heb je niet al te veel te besteden? Dan raden we je aan je Oktoberfest aan te kleden met (basic) Oktoberfest versiering zoals hierboven beschreven.

Mooie kransen en decorstukken huren

Denk je aan een professionele Oktoberfest inrichting? Dan kom je in de buurt van bijvoorbeeld het Oktoberfeest in Sittard en het Oktoberfest in Duitsland. Huur naast kleden, vlaggetjes en gadgets dan ook prachtige Oktoberfest-decoratie en decor-stukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afscheidingswanden
  • Verlichting
  • Meubilair en garderobe-tapijt
  • Doeken en zeilen
  • Barren
  • Kransen
  • Decors

Biertent, biertafels en bierpullen

Met de basis-versierselen kun je een simpele huiskamer, soos, tuin of andere ruimte aankleden in Oktoberfest-sferen. Wil je het groter aanpakken? Dan hoort jouw Oktoberfest versiering uiteraard thuis in een mooie Oktoberfest tent met biertafels, waaraan jouw gasten uiteraard drinken uit bierpullen, die je, net zoals eigenlijk alles voor je Oktoberfest, kunt kopen óf huren.

Meer weten over Oktoberfest aankleding?

Wij hebben ruime ervaring met het Oktoberfest en vertellen je, op basis van je budget, graag meer over de mogelijkheden voor Oktoberfestversiering, aankleding of decoratie?

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze:


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid

 

Blog

Biertafel pimpen: gave (tuin)-tip!

Net zoals steeds meer biergartens in Nederland, zie je ook steeds meer biertafelsets in huis én in de tuin. Is zo’n “ouderwetse” houten biertafel set misschien net iets te Duits voor je? Niet getreurd, koop een oude biertafel en pimp ‘m. Succes gegarandeerd!

Lees meer

Oktoberfest organiseren? De tips en trends voor 2020

Oktoberfest organiseren? Goed werk heeft tijd nodig. Daarom zijn veel organisaties alweer gestart met de voorbereidingen voor 2020. Vergunningen, artiesten, foodtrucks, und so weiter… Start nú al met regelen als je zeker wilt zijn van kwaliteit.

Lees meer

Helene Fischer zingt titelsong van bioscoopfilm “Traumfabrik”

Al vanaf 13 januari was het stil aan het Helene Fischer-front, tot onlangs bekend werd dat ze binnenkort te gast is in de talkshow Wetten, das war’s…? Vandaag meldt ze in een bericht op Facebook dat ze de titelsong voor de film “Traumfabrik” zingt.

Lees meer

Helene Fischer laat zich weer zien!

De Duitse krant Bild meldde vandaag dat Helene Fischer zich (eerder dan gedacht) weer laat zien in het openbaar. Dat is groot nieuws, want de pauze in haar carriere zou naar verwachting langer duren. De Duitse media zitten er vandaag uiteraard bovenop.

Lees meer

Oktoberfest 2019: organisaties van start met voorbereidingen

Een goed feest kent de nodige voorbereidingen en voorbereidingstijd. Niet gek dus dat veel Oktoberfest-organisaties alweer gestart zijn met de voorbereidingen voor 2019. Vergunningen, artiesten, foodtrucks, und so weiter… Start nú al met regelen als je zeker wilt zijn van kwaliteit.

Lees meer

Apres ski: 10 redenen waarom wij ook fan zijn!

Waarom wij (en veel andere Oktoberfest-fans) ook fan zijn van Apres ski? Dat komt onder andere omdat het tijdens onze favo feestjes zo gruwelijk koud is, er heerlijke schnapps zijn en we altijd weer netjes op tijd in ons bedje liggen. Check hieronder de 10 meest belangrijke redenen:

Lees meer

Winter pop up bars in Nederland: meld je aan!

Van Londen tot New York: winter pop up bars zijn niet meer weg te denken. Een soort van Après-ski zonder het skiën, zeg maar. Gezellig samen op een schappenvelletje bij het haardvuur een glühwein drinken terwijl je marshmellows roostert. Maar, waar?

Lees meer

Eros Ramazzotti en Helene Fischer nemen duet op

Wereldster Helene Fischer zingt samen met Eros Ramazzotti een duet op zijn nieuwe album. Het album van de Italiaanse superster, Vita Ce N’è, komt uit op 23 november 2018. Ondertussen wordt er druk gespeculeerd…

Lees meer

Oktoberfest München 2018: 6,3 miljoen bezoekers en 7,5 miljoen liter bier!

Afgelopen zondag werd een geweldige, zonnige editie van Oktoberfest München afgesloten tijdens de traditionele lichtjesavond in elke Festzelt. Daarna werd de balans opgemaakt. Wij zetten de opvallendste feiten, cijfers én de Wiesn-hit van 2018 graag voor je op een rijtje:

Lees meer

Wéér meer Oktoberfeesten in Nederland

Zaterdag 22 september is het grootste bier- en volkfsfeest ter wereld in München weer van start gegaan. Het openingsweekend werd druk bezocht door zo’n 800.000 mensen, 200.000 meer dan vorig jaar. Ook het aantal Oktoberfeesten in Nederland blijft stijgen.

Lees meer

Dirndl-trends voor 2018: zacht en naturel

Op zaterdag 22 september barst het grootste bier- en volksfeest ter wereld weer los in München: O’Zapft is! Team Oktoberfestfan.nl volgt het nieuws, de ontwikkelingen en de kledingtrends voor dit jaar uiteraard weer op de voet. 

Lees meer

29.000 stemmen voor concert Helene Fischer in Nederland

Oktoberfestfan.nl heeft via een poll op Facebook zo’n 29.000 ja-stemmen verzameld voor een concert van Helene Fischer in Nederland. Dit geeft aan hoe immens populair de Duitse popster inmiddels ook in Nederland is.

Lees meer

Oktoberfest ook in 2018 weer een populair thema

Dat het Oktoberfest ook in 2018 weer een populair (thema)feest is – ook buiten oktober -, blijkt uit de aanvragen die nu alweer via het platform Oktoberfestfan.nl binnenkomen. Zorg dat je zaken als bands, bierpullen, bierbanken, accommodatie en aankleding op tijd regelt.

Lees meer

Meest recente blog berichten

Horeca in Munchen viert ‘restaurant-Oktoberfest’ in september

beheerder 28 juli 2020 München

Restaurant-eigenaren in de binnenstad van Munchen kondigden vandaag de Wirtshauswiesn aan: het “restaurant-Oktoberfest”. Het wordt volgens de gastheren een mini-variant van het Oktoberfest.

Lees meer

Oktoberfest München “vervangen” door Sommer in der Stadt

beheerder 21 juli 2020 München

Na de annulering van Oktoberfest Munchen zagen veel standhouders en kermisexploitanten hun omzet in gevaar komen. De stad Munchen stelde daarom een concept samen: Sommmer in der Stadt, dat plaatsvindt tussen 24 juli en 6 september.

Lees meer

Oktoberfest-kleding: koop geen carnavalspakje

beheerder 17 juli 2020 Kleding

in 2021 barst het Oktoberfest in München los. Wij bezoeken het grootste, internationale volksfeest (met zo’n 6.5 miljoen bezoekers) nu al zeven jaar. Maar, wat trek je aan als je het Oktoberfest bezoekt?

Lees meer

Oktoberfest-snapchatfilters: jezelf als Wurst of in Dirndl

beheerder 14 juli 2020 promotie

Heb jij snapchat al geïnstalleerd? Als je ook Oktoberfestfan bent, is het zeker een aanrader om de Oktoberfest-gerelateerde snapchat-filters eens te bekijken. Heb je al eens gezien hoe jij eruit ziet als Wurst? 😉 Spaß gegarandeerd!

Lees meer

Bierkrat-rugzag gespot in Bayern

beheerder 9 juli 2020 Drank Geen categorie

Gespot in en om Munchen, de bierkrat-rugzak “TragerlTragerl”. Hij is al een tijdje op de markt, maar wij hadden nog niet eerder gehoord van dit systeem. Ideaal nu we deze zomer meer op pad gaan in eigen land?

Lees meer

Versoepeling Corona-regels: positiviteit bij Oktoberfest-organisaties

beheerder 25 juni 2020 Oktoberfeesten

Naar aanleiding van de versoepelde regels, zoals gisteravond aangekondigd door Mark Rutte, deden we vandaag een belronde. We benaderden Oktoberfest Amersfoort, Oktoberfest Geerdijk en Oktoberfest Alteveer. Hoe kijken zij tegen de versoepelingen aan?

Lees meer