3 June 2021

Helene Fischer: waar is ze toch gebleven?

Sinds Helene Fischer in juni 2019 aankondigde te willen genieten van quality time met vrienden en familie, bleef het stil rondom de superster. Wat is ze momenteel aan het doen? In dit bericht houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bekijk hieronder de tijdlijn met ontwikkelingen (heden – juni 2019).

Update 21 maart 2023:

Helene Fischer heeft een ribbreuk opgelopen tijdens de repetities voor haar tour ‘Rausch’. Haar eerste optredens in Bremen en Keulen moeten daardoor worden afgezegd. Ze haalt de shows op een later moment in.

Update maart 2023:

Helene Fischer start in Bremen met haar ‘Rausch Live Tour’, in samenwerking met Cirque du Soleil. Ze doet ook GelreDome in Arnhem weer aan en wel op woensdagavond 13 september. Lees hier alles over Helene Fischer in het Gelredome in 2023.

Update juli 2022:

Helene brengt haar nieuwe single en clip ”Liebe ist ein Tanz” uit. Ook trad ze live op tijdens de tv-show ‘Das große Schlagercomeback 2022’.

Update maart 2022:

Helene treedt na lange tijd weer eens live op, op SnowpenAir 2022.

Update januari 2022: dochter geboren

Tijdens de kerstdagen is Helene Fischer bevallen van een dochter. Dat gebeurde in haar villa aan de Starnberger See.

Update november 2021:

De kaartverkoop voor Helenes nieuwe concert-tour ‘Rausch Live Tour’ is begonnen.

Update september 2021: aankondiging album en lancering single

  • Helene Fischer kondigde aan dat haar nieuwe album ‘Rausch’ verschijnt op 15 oktober;
  • Op 24 september lanceerde Helene Fischer de eerste single van haar nieuwe album: Volle Kraft voraus.

Update augustus 2021: Helene Fischer wil naar Amerika

  • Verschillende media melden dat Helene Fischer haar pijlen op Amerika gaat richten; fans zijn teleurgesteld;
  • Begin augustus bracht Helene Fischer een single uit met Luis Fonsi: Vamos a Marte;
  • Momenteel werkt Helene Fischer in Hamburg aan haar nieuwe album, dat nog dit jaar zal verschijnen. Schlagerfans zouden teleurgesteld zijn omdat ze afscheid neemt van de schlagersound;
  • Begin juli trekt ze in haar nieuwe huis aan de Starnberger See.

Een jaar mediastilte: 21 juni 2020

Sinds het bericht, vorig jaar juni (red. juni 2019), waarin ze aangeeft te willen nagenieten van haar shows en quality time te nemen, blijft het stil op de kanalen van de superster.

Naast berichten over Die Helene Fischer Show (uitgezonden met kerst) en de – vanwege Corona – afgezegde optredens in Oostenrijk en Zwitsterland, is er geen nieuws onder de zon.

Haar laatste post op Instagram is in augustus vorig jaar geplaatst. Daar geeft ze aan haar 35e verjaardag te hebben gevierd. Wat is Helene momenteel aan het doen?

Een eigen paradijs aan de Starnberger See

Momenteel bouwt ze met haar nieuwe liefde Thomas Seitel (voormalig danser in haar shows) een eigen paleis aan de Noordkant van de Starnberger See in Oberbayern.

De villa wordt ontworpen door sterarchitecten Christof Lampadius en Wieland Schmidt, de directeuren van LSA Architekten in München.

starnberger see helene fischer

Kinderplannen

In de bouwplannen, die BUNDE.de onder ogen kwam, is te zien dat er in het huis diverse mogelijkheden voor de bouw van kinderkamers zijn opgenomen.

Ook is Helene onlangs gespot tijdens een wandeling, waar ze “alleen maar oog leek te hebben voor een kind”. Je raadt het al: de Duitse media speculeren er flink op los.

Aantal fans had gehoopt op meer updates

De meeste fans hadden gehoopt op iets meer berichtgeving, maar de grote meerderheid gunt Helene alle tijd om te genieten van haar quality-time.

Uit de reacties op social media blijkt dat er ook fans zijn die vinden dat ze haar succes aan de fans te danken heeft en dat ze haar trouwe fans nu in de kou laat staan, door zo abrupt te stoppen met haar updates. Wat vind jij?

Nieuw album

Naar verluidt komt ze nog dit jaar (rond de herfst) met een nieuw album. Dit moet ze officieel nog zelf aankondigen/bevestigen.

Update november 2020: Helene Fischer brengt “The Helene Fischer Show – Meine Schönsten Momente Vol. 1” uit. Daarop staan veertig 40 nummers: unieke duetten, klassiekers, megahits en aldus de website van Helene: heel veel kippenvel-momenten.

Wij blijven Helene-fan

Natúúrlijk hopen wij naast dit verzamel-album ook op nieuwe Helene-muziek (en updates), maar we gunnen haar op de eerste plaats alle quality-time en geluk van de wereld.

Tot die tijd zetten wij haar shows en nummers lekker op repeat en denken zwijmelend terug aan haar concert in het Gelredome.

Herzbeben, Atemlos, Achterbahn und so weiter!

Ein Prosit!

Team Oktoberfestfan.nl

Credit headerfoto: Kai Maser / Heimat20150.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.