21 juni 2020

Helene Fischer: waar is ze toch gebleven?

Sinds Helene Fischer vorig jaar juni aankondigde te willen genieten van quality time met vrienden en familie, blijft het stil rondom de superster. Wat is ze momenteel aan het doen? De Duitse media probeert tóch een inkijkje in haar leven te krijgen.

Sinds het bericht, vorig jaar juni, waarin ze aangeeft te willen nagenieten van haar shows en quality time te nemen, blijft het stil op de kanalen van de superster.

Naast berichten over Die Helene Fischer Show (uitgezonden met kerst) en de – vanwege Corona – afgezegde optredens in Oostenrijk en Zwitsterland, is er geen nieuws onder de zon.

Haar laatste post op Instagram is in augustus vorig jaar geplaatst. Daar geeft ze aan haar 35e verjaardag te hebben gevierd. Wat is Helene momenteel aan het doen?

Een eigen paradijs aan de Starnberger See

Momenteel bouwt ze met haar nieuwe liefde Thomas Seitel (voormalig danser in haar shows) een eigen paleis aan de Noordkant van de Starnberger See in Oberbayern.

De villa wordt ontworpen door sterarchitecten Christof Lampadius en Wieland Schmidt, de directeuren van LSA Architekten in München.

starnberger see helene fischer

Kinderplannen

In de bouwplannen, die BUNDE.de onder ogen kwam, is te zien dat er in het huis diverse mogelijkheden voor de bouw van kinderkamers zijn opgenomen.

Ook is Helene onlangs gespot tijdens een wandeling, waar ze “alleen maar oog leek te hebben voor een kind”. Je raadt het al: de Duitse media speculeren er flink op los.

Aantal fans had gehoopt op meer updates

De meeste fans hadden gehoopt op iets meer berichtgeving, maar de grote meerderheid gunt Helene alle tijd om te genieten van haar quality-time.

Uit de reacties op social media blijkt dat er ook fans zijn die vinden dat ze haar succes aan de fans te danken heeft en dat ze haar trouwe fans nu in de kou laat staan, door zo abrupt te stoppen met haar updates. Wat vind jij?

Nieuw album

Naar verluidt komt ze nog dit jaar (rond de herfst) met een nieuw album. Dit moet ze officieel nog zelf aankondigen/bevestigen.

Update november 2020: Helene Fischer brengt “The Helene Fischer Show – Meine Schönsten Momente Vol. 1” uit. Daarop staan veertig 40 nummers: unieke duetten, klassiekers, megahits en aldus de website van Helene: heel veel kippenvel-momenten.

Wij blijven Helene-fan

Natúúrlijk hopen wij naast dit verzamel-album ook op nieuwe Helene-muziek (en updates), maar we gunnen haar op de eerste plaats alle quality-time en geluk van de wereld.

Tot die tijd zetten wij haar shows en nummers lekker op repeat en denken zwijmelend terug aan haar concert in het Gelredome.

Herzbeben, Atemlos, Achterbahn und so weiter!

Ein Prosit!

Team Oktoberfestfan.nl

Credit headerfoto: Kai Maser / Heimat20150.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze:


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.