Oktoberfest camping München

Bezoek je het Oktoberfest in München het liefst goedkoop of “on a budget”? Dan is onze budgetreis naar de Oktoberfestcamping in München inclusief 3 Oktoberfeesten en biertafel (!) een goede optie.

Het Oktoberfest in München is het grootste bier- en volksfeest ter wereld, dat jaarlijks bezocht wordt door zo’n 6 a 7 miljoen bezoekers van over de hele wereld. in 2019 vindt het plaats van 21 september t/m 6 oktober.

Op het terrein vind je 14 grote biertenten en nog veel meer kleine biertenten. Als je het terrein oploopt ervaar je een sfeer die je nergens anders ervaart. Het Oktoberfeest in München is uniek en het je móet het daarom één keer in je leven meegemaakt hebben.

Oktoberfest camping + bus + 3 Oktoberfeesten + biertafel

Op onze Oktoberfest-camping in München ben je aan het juiste adres als je “on a budget” of goedkoop naar het Oktoberfest wilt gaan. Bovendien kom je er na de Oktoberfeesten die je tijdens deze reis beleeft véél gezelliger thuis dan in een saai hostel of hotel.

4-daagse reis Oktoberfest München: € 249 p.p.

Speciaal voor jullie hebben wij de ideale Oktoberfest-campingreis samengesteld in samenwerking met ervaren reisorganisatie Oktoberfestreizen.nl. Check de voordelen:

  • Feestelijke *busreis heen en weer: met gezellige hostesses in Dirndl en “Stimmungsmuziek”
  • 2 overnachtingen in huurtent op de beste Oktoberfest-camping in München
  • GERESERVEERDE PLEK IN EEN GROTE BIERTENT OP HET OKTOBERFEST. Uniek! Zwerf geen uren doelloos rond voor je een vrij plekje hebt bemachtigd
  • Afterparty in de meest bekende Oktoberfest-club
  • Oktoberfestavond in een beroemde bierkelder + afterparty
  • Advies, tips & tricks van ons gezellige team on the spot
  • Binnen 20 minuten ben je met ov op het Oktoberfest-terrein (de Wiesn). Géén dure taxikosten
  • Boek ook je stevige ontbijt, overlevingspakket voor de bus + echte Oktoberfestoutfit (bekijk onze geselecteerde outfits hier: https://bit.ly/2zOMFmK)
  • Je bent vrij om (tussendoor) te gaan en staan waar je wilt: niks is verplicht

Bijzonderheden: je overnachtingen op de camping & de feesten gaan altijd door!
De bus rijdt bij voldoende animo. Je hoort daar meer over in augustus.

Oktoberfest Munchen goekdoop oktoberfest camping munchen

Vragen over de Oktoberfest campingreis?

We vertellen je graag meer. Bel of App even met ons team: 06-17162848 of mail info@oktoberfestfan.nl. Zij helpen je graag verder!

Oktoberfest camping boeken?

Boek je reis via het formulier hieronder. We snappen dat het formulier misschien wat veelomvattend is, gezien de pakketreis die je boekt. Bel/App (06-17162848) of e-mail (info@oktoberfestfan.nl) gerust even als je vragen hebt over het boeken.

We zien je graag terug tijdens het eerste, tweede of derde Oktoberfestweekend. Ein Prosit und… jetzt geht’s looooooos!

P.s.: de actiecode voor het winnen van 10 liter bier is: IKWILTIENLITERBIER. Succes 😉