Oktoberfest in München meemaken, maar het liefst goedkoop of “on a budget”? Dan is de Oktoberfest camping in Munchen zeker een optie.

Uiteraard kun je vanaf de camping zelf met het ov naar de Wiesn, het Oktoberfest-terrein en op de bonnefooi wat rondstruinen. Er zijn echter ook reis-organisaties die een camping-arrangement aanbieden inclusief gereserveerde plek aan een biertafel in één van de grootste, beroemde biertenten. Dat is juist waarvoor je naar Múnchen komt. Uniek dus! Zo kun je op een goedkope manier toch het hoogtepunt van het feest meemaken. Wij raden je dan ook aan deze optie zeker eens te overwegen.

Oktoberfest München: het grootste bier- en volksfeest ter wereld

Het Oktoberfest in München is het grootste bier- en volksfeest ter wereld, dat jaarlijks bezocht wordt door zo’n 6 a 7 miljoen internationale bezoekers. In 2021 vindt het plaats van 18 september t/m 3 oktober.

Op het terrein vind je 14 grote biertenten en nog veel meer kleine biertenten. Als je het terrein oploopt ervaar je een sfeer die je nergens anders ervaart. Het Oktoberfeest in München is uniek en het je móet het daarom één keer in je leven meegemaakt hebben.

Waarom de Oktoberfest camping?

Op onze Oktoberfest-camping in München ben je aan het juiste adres als je “on a budget” of goedkoop naar het Oktoberfest wilt gaan. Bovendien kom je er na de Oktoberfeesten die je tijdens deze reis beleeft véél gezelliger thuis op een afterparty, dan in een “saai” hostel of hotel. In het Zuidelijke Beieren is het trouwens nog prima campingweer eind september/begin oktober.

oktoberfest camping munchenCamping Oktoberfest Munchen  

Oktoberfest camping boeken of vragen?

Wij vertellen je graag alles over de Oktoberfest camping in Munchen en de mogelijkheden voor boeken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!