15 September 2017

Bayern München drinkt wederom Paulaner op het Oktoberfest

Dinsdag won Bayern München in de eerste groepswedstrijd van de Champions League met 3-0 van Anderlecht. Dat werd woensdag gevierd met een schuimend glas Paulaner, gekleed in Lederhosen. De Fransman Ribéry dronk als moslim niet mee.

Traditioneelgetrouw poseert het team ieder jaar voor een ploegenfoto ter gelegenheid van het Oktoberfest.

Bayern München op de Wiesn

De ploeg brengt tijdens het Oktoberfest (dat morgen, 16 september begint) een bezoek aan de Käfer Wiesn Schänke, één van de tenten op de Wiesn (het Oktoberfest-terrein). De tent, waar Paulaner geschonken wordt, is relatief klein (2900 plaatsen) en staat bekend om de jetset die de tent bezoekt. De spelers van Bayern München zijn eerder ook gespot in de Paulaner Festzelt (Winzerer Fähndl). Wanneer de spelers het Oktoberfest dit jaar gaan bezoeken is nog niet bekend gemaakt. Men probeert hierdoor een grote toestroom van fans te voorkomen.

Paulaner en Bayern München

Paulaner en Bayern München zijn al jarenlang partners. Succes en emotie, traditie en toekomst, Beieren en internationaliteit: dat is waar de Paulaner-brouwerij en FC Bayern München gezamenlijk voor staan. De twee traditionele merken uit München vieren samen al vele jaren “doelen, titels en triomfen”. De focus ligt daarbij op fans van over de hele wereld. Daarom maakt FC Bayern regelmatig een stop bij één van de Paulaner “Bräuhäuser”, gevestigd in Duitsland, China, Rusland, Indonesië, Singapore en de Verenigde Staten. Op veel van deze plaatsen, gehuld in Beierse sferen, worden wedstrijden van Bayern München op groot scherm uitgezonden. Met een Paulaner en origineel Beiers Brood in de hand, moedigen de internationale fans “hun” Bayern daar aan.

Bekijk hieronder de foto’s en video’s van de Lederhosen-shoot:

Bekijk de video van de Lederhosen-shoot van dit jaar hier:

Bekijk de video “Best of 10 jaar Lederhosen” hier:

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.