Oktoberfest artiest of act boeken?

Wil je een oktoberfest artiest boeken voor op je oktober-, schlager-, tiroler feest of apres ski party? Goed plan! Zonder de juiste muziek vier je immers geen geslaagd oktoberfest. Muziek, en dan vooral live muziek, is niet los te zien van het Oktoberfest.

Het genre Oktoberfestmuziek bestaat uit traditonele blaasmuziek, Duitse hits en internationale popsongs. Voor jong en oud wat wils dus. Iedere band/dj/artiest geeft vaak een eigen twist aan hun Oktoberfest-repertoire, met de traditionele, Duitstalige pop- en feesthits als basis.

Moet je een Oktoberfest artiest via een bureau boeken?

De meeste artiesten zijn aangesloten bij verschillende artiestenbureaus, waar je hen kunt boeken. Sommigen zijn exclusief aangesloten bij één bureau. Het voordeel van boeken via een bureau, is dat je er vaak zeker van bent dat je een act hebt, bijvoorbeeld in het geval je geboekte act ziek is of verstek moet laten.

Het voordeel van het direct boeken van een artiest bij een artiest zelf, is vaak dat het goedkoper is omdat het bureau hier niet op verdient. Let wel op dat je dan hele goede afspraken maakt omtrent apparatuur, vervanging, gage, etc.

Oktoberfest act boeken voor op uw feest?

Ben je op zoek naar een leuke Oktoberfest band, Oktoberfeest act, dj of artiest? Wij beschikken over een groot netwerk aan artiesten en werken uitsluitend samen met een kwaliteitsartiesten- en adviesbureau.

Je kunt hier schlagerzangers, in Oktoberfest gespecialiseerde dj’s, zangers, zangeressen, presentatoren, blaaskapellen en dansgroepen boeken.

Wil je een schlager, Apres ski of Oktoberfest-artiest boeken? 

Neem contact op   Bel of App met 06-13112023

Foto header: Hanslebbe / Debiltinbeeld.nl

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING