Duits bier kopen of bestellen

Officieel worden er op het Oktoberfest maar 6 biermerken geschonken: Paulaner, Hofbräu, Augustiner, Löwenbrau, Hacker Pschorr en Spaten-Franziskanerbräu. Het is helaas vaak niet lucratief dit échte oktoberfestbier uit München te importeren, omdat het relatief duur bier is en bezoekers geven hier niet zoveel geld uit aan een pul bier.

Daarom kiezen veel Nederlandse organisatoren voor het schenken van Duits bier. Zo krijgt het feest tóch al wat meer een Duitse/Oktoberfest-uitstraling.

Duits bier op tap

Wil je Duits bier op tap serveren aan je gasten? Toll! Je kunt bij ons verschillende bekende Duitse biermerken op fust verkrijgen en uitserveren in combinatie met een tap/bar. Wij adviseren je graag over de verschillende Duitse fustbieren en hoeveel liter je nodig hebt, eventueel in combinatie met het huren van bierpullen.

Heb je minder te besteden? Dan kun je bijvoorbeeld ook prima een Duits ‘horecapils’ serveren in plaats van een bekend Duits biermerk.

Weizen serveren

Wil je je feest een meer Duitse lading geven? Dan kun je ook kiezen voor het (erbij) serveren van Duitse Weizen (Weisse/Weissbier), omdat Weizen een typische Duitse bierstijl is. Weizen of Weisse betekent tarwe en heeft dus niks te maken met wit als kleur (de meeste Weizen hebben een donkergele tot haast oranjeachtige kleur). Weizen kan prima in je bierpullen en ook vrouwen maak je in de regel erg blij met deze keuze binnen je aanbod 😉

Duits bier op fles

Wil je een kleinschaliger feestje geven en heb je een minder groot budget? Dan kun je voor jouw Oktoberfest het beste kiezen voor Duits bier op fles. Het echte Oktoberfest-bier, gebrouwen door de 6 brouwerijen die we hierboven beschrijven, is trouwens wel op fles te verkrijgen. Wat ons betreft is dat dus de ídeale oplossing voor je kleinschalige Oktoberfest.

Duits bier bestellen

Wil je Duits fles- of fustbier voor jouw feest of Oktoberfest bestellen? Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring en vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op via de button hieronder.

Neem contact op   

 

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING