Een Frühlingsfest organiseren of bezoeken?

Het Duitse Frühlingsfest is een “klein Oktoberfest”, maar dan in de lente. De grootste worden georganiseerd in München en Stuttgart en daar komen “slechts” tienduizenden bezoekers op af (lees: op het Oktoberfest komen miljoenen mensen af).

Op het Frühlingsfest In Munchen, zijn een aantal biertenten, grote pullen bier, heerlijke gerechten en live muziek. Het bier is wat lichter (niet qua alcoholpercentage) en uiteraard heerst er een zonnige lentesfeer. Er zijn overal bloemetjes en leuke lentekleurtjes te zien en ook zijn er kermisattracties. Daarnaast is er vaak een vlooienmarkt, vuurwerkshow  en andere activiteiten. Kortom: genoeg spaβ voor Jan en Alleman!

Oktoberfest München

Uiteraard zijn wij niet voor niks ‘Oktoberfestfan’: het Oktoberfest is het grootste bier- en volksfeest ter wereld en het summum van Duitse volksfeesten. Wil je echt goed gaan? Ga dan naar het Oktoberfest. Wij delen graag onze kennis, tips en tricks over het Oktoberfest met je. Meer over Oktoberfest München vind je hier.

Oktoberfestfan

Op onze website vind je alle, maar dan ook echt alle info omtrent het Fruhlingsfest, bierfesten, oktoberfeesten, apres ski party’s en andere feesten met een Duits thema. Onze partners zijn je daarnaast graag van dienst als je een eigen feest wilt organiseren. Vragen? Neem contact met ons op via info@oktoberfestfan.nl of 06-10397766.