Klant-en-klaar Oktoberfest (bedrijfs) uitje?

Wil jij een Oktoberfest bedrijfs uitje organiseren voor je vrienden, familie, collega’s, sportclub of als vrijgezellenfeest? Het Oktoberfest is een leuk thema voor een feestje bij een collega thuis, in een tent/zaal of in de bedrijfskantine.

Oktoberfest organiseren kan met elk budget

Je kunt prima en voor elk budget zelf een Oktoberfest organiseren. Het feest leent zich namelijk perfect voor een partij met weinig budget (bierpullen, versieringen, dj, muziek en klaar is kees), maar je kunt het ook grootster aanpakken met een mooie tent, decorstukken, Oktoberfest eten, etc.).

Kijk eens op de pagina Oktoberfest organiseren voor meer info. Wij helpen je graag bij Verhuur en Verkauf van zaken die jij nodig hebt!

Oktoberfest vrienden- of familiequiz

Wil je geen Oktoberfest organiseren met alles erop en eraan? Dan kan het al heel leuk zijn alleen een Oktoberfest-quiz of -spel te doen met familie of vrienden. Wie weet er het meeste over dit (bier)feest? De echte diehards kunnen alvast de nationale Oktoberfest-quiz spelen natuurlijk, maar een quiz die voor iedereen te doen is, vind je hier binnenkort.

Reis naar het Oktoberfest

Heb je iets speciaals te vieren of wil je gewoon een leuk uitje boeken? Boek dan een georganiseerde reis naar het Oktoberfest boeken (dagtrip of weekend). Zo weet je zeker dat je op de beste plekken zit en qua organisatie nergens naar om hoeft te kijken.

Boek bijvoorbeeld een reis naar het Oktoberfest in München. Uiteraard zijn er nog veel meer Oktoberfeesten in Duitsland die je kunt bezoeken en waar je naar toe kunt reizen als leuk (bedrijfs)uitje. Dat is vooral gunstig als je iets minder te besteden hebt.

Hulp nodig bij je organisatie of je reis?

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van reizen naar Oktoberfeesten en het organiseren van privé-oktoberfeesten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en do’s en dont’s. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Neem contact op 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING