Klant-en-klaar Oktoberfest (bedrijfs) uitje?

Wil jij een Oktoberfest bedrijfs uitje organiseren voor je vrienden, familie, collega’s, sportclub of als vrijgezellenfeest? Het Oktoberfest is een leuk thema voor een feestje bij een collega thuis, in een tent/zaal of in de bedrijfskantine.

Oktoberfest organiseren kan met elk budget

Je kunt prima en voor elk budget zelf een Oktoberfest organiseren. Het feest leent zich namelijk perfect voor een partij met weinig budget (bierpullen, versieringen, dj, muziek en klaar is kees), maar je kunt het ook grootster aanpakken met een mooie tent, decorstukken, Oktoberfest eten, etc.). Kijk eens op de pagina Oktoberfest organiseren voor meer info. Wij helpen je graag bij Verhuur en Verkauf van zaken die jij nodig hebt!

Reis naar het Oktoberfest

Je kunt uiteraard óók een reis naar het Oktoberfest maken. Wil je zeker weten dat je de leukste hotspots van het Oktoberfest bezoekt en dat je qua organisatie nergens naar om hoeft te kijken? Boek dan bijvoorbeeld eens een reis naar het Oktoberfest in München. Uiteraard zijn er nog meer Oktoberfeesten in Duitsland die je kunt bezoeken en waar je naar toe kunt reizen als leuk (bedrijfs) uitje.

Hulp nodig bij je organisatie of je reis?

Wij hebben jarenlange ervaring met reizen naar het Oktoberfest en ook in de horeca. Wij vertellen je maar al te graag meer over de mogelijkheden, do’s en dont’s. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op   Bel of App met 06-13112023

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!