Let op: binnenkort zetten we het aanbod voor 2018 online. Nu al vragen? Neem contact op met info@oktoberfestfan.nl.

Het Oktoberfest in München vindt in 2018 plaats van 22 september t/m 7 oktober. Dit grootste bier en volksfeest ter wereld moet je minstens een keer in je leven beleefd hebben.

Achtergrondinformatie Oktoberfest Munchen

Lees hier alle achtergrondinformatie over het Oktoberfest in München.

Interested in the English translation of our programme and ticket package? Mail info@oktoberfestfan.nl.

Mis niets met het ticketpakket voor maar € 99,- p.p.

Door onze jarenlange ervaring met en connecties op het Oktoberfest, weten wij inmiddels precies wat leuk is op het Oktoberfest in München, wat je gezien moet hebben en waar je geweest moet zijn. Dat is uiteraard een plek aan een biertafel in zo’n gigantische tent op het Oktoberfest-terrein. Vanuit het Oktoberfestcafé ben je daar te voet binnen 5 minuten: ideaal dus.

Wat er precies in ons ticketpakket zit? Tip: de tabel bekijken en boeken doe je het beste op je laptop/computer/pad.

Tijd Activiteiten in het Oktoberfest-ticketpakket
09.30 u. Laatste kans: pas je Lederhosenoutfit! Speciaal voor onze boekers: een 5 delige-outfit (Lederhosen, bretels, sokken, hoed en blouse) voor €99 €79.
Incl.: pas-advies van mooie dames
Locatie: Oktoberfestcafé
10.30 u. Welkomstbiertje, gratis plattegronden en info van onze mooie dames in Dirndl. Kom op tijd voor je welkomstbiertje, plattegronden en tips van onze Oktoberfest-dames en -heren. Zo ga je goed voorbereid het terrein op!
Incl. 1 bier (or ander drankje)
Locatie: Oktoberfestcafé
12.00 u. – 16.30 u. Tickets biertafel in de biertent: Elders niet verkrijgbaar en DE reden om naar München te komen. Neem plaats aan een biertafel in een van de beroemde biertenten/bierhallen op de Wiesn.
Incl. toegang tot de biertent + plek aan een biertafel
Bezoekers: +/- 10.000
Locatie: Oktoberfest-terrein (De Wiesn)

  • Vul de code FAN2017 in in het boekingsformulier voor jullie gratis biertafelplaatsen!
17.30 u. Schnitzelmenu: kom even op adem in het Oktoberfestcafe en geniet van een goede bodem voor jullie Oktoberfest-afterparty.
Incl. Bayerisch Schnitzelmenu + friet + salade + saus
Locatie: Oktoberfestcafé
19.00 u.

Ga je op donderdag, vrijdag of zaterdag (19.00 u.): dan krijg je tickets voor de biertafels in het Oktoberfest-complex: al jarenlang ons favoriete feest. Een geweldige Oktoberfest-sfeer met een steengoede band, die je niet mag missen!

Incl. entree + biertafel
Bezoekers: +/- 3000
Locatie: Oktoberfest-complex

Ga je op zondag, maandag, dinsdag of woensdag (19.00 u.): dan krijg je tickets voor een exclusieve Oktoberfest-bierproeverij: proef samen met een deskundige de zes Oktoberfest-bieren die speciaal voor dit feest gebrouwen worden door brouwerijen uit München. Aanrader en leuke afwisseling tussen al het feesten door!
Incl. entree + 6 Oktoberfest-bieren + sommelier
Locatie: Oktoberfestcafé

22.00 u. – 05.00 u. Tickets (+ plek biertafel) voor de vetste Afterparty: rond 22.30 u. sluiten de biertenten op het Oktoberfest-terrein, maar de stad barst nog van de energie. Wij weten waar de vetste afterparty plaatsvindt (clubbing + Oktoberfest-muziek).
Incl. entree + biertafel
Bezoekers: +/- 4000
Locatie: Oktoberfest-complex

€ 99 p.p. inclusief gratis biertafelplaatsen!

Incl. alle entrees, biertenten, biertafels, welkomstdrankje, menu + info van onze oktoberfest-deskundigen * Supplement: € 9,5 (lokaal team, derde partijen & boekingskosten)

Optioneel:

Lunchpakket: Lunch + 1/2e kip + gegarandeerd de beste plek in de biertent. Prijs: €34,5
Vooruitschuiven: Je kunt de activiteiten uit het ticketpakket gratis 24 uur vooruitschuiven/verspreiden over 2 dagen. Zie daarvoor stap 2 in het boekingsproces

Accommodatie: boek ook een hotel of camping (budget of all inclusive) in München. Onze favorieten!

Vervoer: boek hieronder je plaats in de bus vanaf Eindhoven of Amsterdam naar München.

Hotel of camping?

Accommodaties in München zijn razendsnel volgeboekt. Wil je, naast je goedkope ticketpakket, ook voordelig (maar supergezellig) overnachten? Dan raden wij je één van onze zorgvuldig geselecteerde campings aan (inclusief huurtent!). Kies voor de budget-camping of de all-in-camping, die je vanaf het Oktoberfest beiden kunt bereiken met openbaar vervoer. Wil je voor meer luxe gaan? Kies dan voor onze hotels. Bij het infobolletje in het boekingsformulier vind je meer informatie.

Boeken?

Wij hebben bovenstaand ticketpakket samengesteld in samenwerking met een gerenommeerde internationale organisatie. Je kunt ons ticketpakket hieronder boeken, voor elke dag dat je maar wilt.

  • Let op: de dag dat je je ticketpakket boekt (bijv. vrijdag 22 sept) is tevens je aankomstdatum voor je accommodatie. Boek je een accommodatie voor 2 dagen, dan verblijf je daar van 22 t/m 24 sept.
  • Let op: wil je ook gebruikmaken van de busreis? De bus gaat op donderdagavond/nacht 14, 21 en 28 september heen en de zondag daarna terug. Kies i.c.m. de bus dus voor een ticketpakket + accommodatie (2 nachten p.p.) in het weekend van 15, 22 of 29 sept. Ga je op een doordeweekse dag of wil je in het weekend langer blijven? Dan is de bus geen optie.
  • Code: vergeet tijdens het boeken niet de code FAN2017 in te vullen voor jullie gratis biertafelplaatsen!

Vragen?

Boeken is een piece of cake, maar heb je eerst nog vragen? Die beantwoorden we uiteraard graag. Neem voor meer informatie contact op met Oktoberfestfan via: info@oktoberfestfan.nl of bel of App met: 06-10397766.

Jetzt geht’s los! Bis bald in München!

Blog over München

Oktoberfest 2017: Servus!

beheerder 29 oktober 2017 München Oktoberfeesten

Het zit er weer op, oktober 2017. En wát voor een maand was het. Het oktoberfest leeft, niet alleen bij degenen die het Oktoberfest bezochten. Afgelopen maand zijn we benaderd door verschillende regionale en landelijke media.

Lees meer

Oktoberfest Munchen bezocht door 6,2 miljoen mensen

beheerder 5 oktober 2017 München

Afgelopen dinsdagavond 3 oktober werd het Oktoberfest, tijdens de Nationale feestdag in Duitsland, afgesloten. In elke Festzelt vierde personeel en bezoekers feest tijdens de traditionele, emotionele sterretjesavond. Het 184e Oktoberfest werd bezocht door 6,2 miljoen bezoekers.

Lees meer

Oktoberfest München officieel geopend: O’zapft is!

beheerder 16 september 2017 Geen categorie München Oktoberfeesten

Zojuist, om 12.00 u., is het 184e Oktoberfest in München officieel geopend door Oberbürgermeister Dieter Reiter. Hij tapte in de Schottenhamel Festzelt het eerste vat aan – hij had daarvoor 2 slagen nodig – en riep daarbij de woorden “O’zapft is”, Beiers voor “er is getapt”. 

Lees meer

Bayern München drinkt wederom Paulaner op het Oktoberfest

beheerder 15 september 2017 München

Dinsdag won Bayern München in de eerste groepswedstrijd van de Champions League met 3-0 van Anderlecht. Dat werd woensdag gevierd met een schuimend glas Paulaner, gekleed in Lederhosen. De Fransman Ribéry dronk als moslim niet mee.

Lees meer

Adidas komt met Oktoberfest-sneaker “Prost”

beheerder 5 september 2017 Kleding München

Over ruim 1.5 week is het zover: het Oktoberfest in München gaat weer van start. Adidas doet dit jaar mee in de vorm van een speciale sneaker genaamd Prost. De schoenen passen niet alleen qua kleurstelling en model bij het volksfeest. Er zit een coating over de schoen, waardoor drank en andere viezigheid niet op…

Lees meer

De grootste wellness van de wereld (met biersauna!) ligt in München

beheerder 6 juni 2017 München

Kun je dat even perfect combineren met een bezoekje aan het Oktoberfest! In München Erding vind je het allergrootste wellnesscomplex ter wereld, dat zich met recht een “Urlaubsparadies” noemt. Naast verschillende saunacomplexen in één, vind je er ook een gigantisch glijbanenpaleis. 

Lees meer

Meest recente blog berichten

Das Coen und Sander Fest 2018 in Jaarbeurs

beheerder 7 november 2017 Geen categorie

Coen en Sander weten het zeker: It Giet Oan in 2018! Das Coen und Sander Fest werd in 2010 voor het eerst gehouden. Op het winter- en bierfeest komen jaarlijks enkele duizenden mensen af. De meeste bezoekers gaan verkleed in winterse of Duitse sferen.

Lees meer

Oktoberfest 2017: Servus!

beheerder 29 oktober 2017 München Oktoberfeesten

Het zit er weer op, oktober 2017. En wát voor een maand was het. Het oktoberfest leeft, niet alleen bij degenen die het Oktoberfest bezochten. Afgelopen maand zijn we benaderd door verschillende regionale en landelijke media.

Lees meer

Oktoberbeast: Amerika combineert Halloween en Oktoberfest

beheerder 28 oktober 2017 Oktoberfeesten

Nederland is, naast het Oktoberfest, ook in de ban van Halloween. Dit weekend vinden er, net zoals veel leuke Oktoberfesten, ook Halloween-feestjes plaats. Ook in Amerika is het Oktoberfest, naast hun “eigen” Halloween, al jarenlang een erg populair thema voor feesten. 

Lees meer

Oktoberfeest Sittard: een groots feest met een eigen karakter

beheerder 19 oktober 2017 Media Oktoberfeesten uitjes

Afgelopen zaterdag 14 oktober bezochten we (4 afgevaardigden van Oktoberfestfan.nl) het Oktoberfeest in Sittard: naar eigen zeggen hét najaarsfeest van het Zuiden. Wat is het voor Oktoberfeest, hoe staat het in verhouding tot andere Oktoberfeesten in ons land en…

Lees meer

Helene Fisher live: vlak over de grens!

beheerder 9 oktober 2017 Geen categorie Muziek uitjes

Helene Fisher, de meest succesvolle live-artieste van Europa (bekend van o.a. Atemlos), tourt vanaf de herfst met haar sensationele show Helene Fisher live 2017/2018 door Europa. Voor haar concerten, o.a. vlak over de grens in Oberhausen (februari 2018), zijn nog kaartjes beschikbaar!

Lees meer

Oktoberfest Munchen bezocht door 6,2 miljoen mensen

beheerder 5 oktober 2017 München

Afgelopen dinsdagavond 3 oktober werd het Oktoberfest, tijdens de Nationale feestdag in Duitsland, afgesloten. In elke Festzelt vierde personeel en bezoekers feest tijdens de traditionele, emotionele sterretjesavond. Het 184e Oktoberfest werd bezocht door 6,2 miljoen bezoekers.

Lees meer