Lekkere, echte Duitse Wurst

Worst is een van oorsprong Duitse specialiteit die een groot deel van de Duitse keuken bepaalt. Wereldwijd biedt Duitsland dan ook het grootse aanbod aan Wurst. Van bloedworst tot Weiβwurst (specialiteit in München en een worst die zelfs een aantal ‘eetregels’ kent) en van braadworst tot currywurst en salami: er zijn meer dan 1500 verschillende soorten worst. Vleeswaren, plakken gesneden van hele grote worsten, behoren ook tot de categorie worst. Worsten zijn omhulsels (natuurlijk of synthetisch), gevuld met fijngehakt varkensvlees of ander vlees. Rauw, gegrild of gekookt: elke worst heeft een eigen speciale bereidingswijze.

Wurst kopen?

Ga voor Wurst van onze partner Wurstmeister. Met een klassieke brandweerauto, omgebouwd tot foodtruck, en de klassieke mobiele brandweerveldkeuken, is de truck alleen al een echte eyecatcher voor uw evenement. Een attractie op zich!

Wurstmeister laat u genieten van echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Bockwurst. Waar komt deze Wurst (120 gram) vandaan? Wurstmeister heeft goede contacten met een familiebedrijf in Duitsland, dat al 3 generaties lang de lekkerste Wursten maakt. U krijgt de Wursten in een ter plaatse, vers afgebakken warm broodje met naar wens warme Sauerkraut en gedroogde uitjes, senf (mosterd), curry of hot curry. Smakelijk!

Echt goede Wurst bestellen voor uw privefeest?

Ook daarvoor bent u bij Wurstmeister aan het goede adres. Neem voor meer informatie contact op met info@oktoberfestfan.nl.

bestand_000