Lekkere, echte Duitse Wurst

Worst is een van oorsprong Duitse specialiteit die een groot deel van de Duitse keuken bepaalt. Wereldwijd biedt Duitsland dan ook het grootse aanbod aan Wurst. Van bloedworst tot Weiβwurst (specialiteit in München en een worst die zelfs een aantal ‘eetregels’ kent) en van braadworst tot currywurst en salami: er zijn meer dan 1500 verschillende soorten worst.

Vleeswaren, plakken gesneden van hele grote worsten, behoren ook tot de categorie worst. Worsten zijn omhulsels (natuurlijk of synthetisch), gevuld met fijngehakt varkensvlees of ander vlees. Rauw, gegrild of gekookt: elke worst heeft een eigen speciale bereidingswijze.

Oktoberfest-eten

In Beieren kun je nog veel meer heerlijke specialiteiten proeven dan alleen Wurst. Bekijk hier meer over Oktoberfest-eten.

Oktobefest-maaltijd bij jou thuis? Bestel Wurst van Wurstmeister

Je kunt voor een goede Wurst natuurlijk afreizen naar de Oosterburen, maar ook in Nederland kun je genieten van echte, goede Duitse Wurst. Die Wurst komt zelfs naar je toe! Oktoberfestfan.nl werkt namelijk exclusief samen met de enige echte Wurstmeister. Met een klassieke brandweerauto, omgebouwd tot foodtruck, en de klassieke mobiele brandweerveldkeuken, is de truck alleen al een echte eyecatcher voor uw evenement. Een attractie op zich!

Complete Oktoberfest-maaltijd

Wurstmeister laat u genieten van echte traditionele homemade Duitse Bratwurst, Currywurst en Bockwurst. Wurstmeister heeft warme contacten met een familiebedrijf in Duitsland, dat al 3 generaties lang de lekkerste Wursten maakt.

U krijgt de Wursten in een ter plaatse, vers afgebakken warm broodje met naar wens warme Sauerkraut en gedroogde uitjes, senf (mosterd), curry of hot curry. Niet onbelangrijk: de Wursten zijn geheel glutenvrij en kunnen worden geserveerd met een glutenvrij broodje. Ook kun je kiezen uit Vegetarische/Veganistische en/of Halal (kalkoen) Wursten.

Daarnaast serveert Wurstmeister ook Kartoffelsalat, Pommes, Pretzels, Schnitzel, Duitse frikandel en halve haan. Kortom: een compleet Oktoberfest-gerecht voor op uw feest.

kartoffelsalat

Voor kleine en grote feesten, compleet en flexibel

Wurstmeister kunt u boeken voor kleine en grote feesten: op de oprit, in een hal, buiten op het plein: alles is mogelijk. Wurstmeister is flexibel in prijs en werktijden.

wurstmeister oktoberfest

Meef informatie over Wurstmeister op jouw Oktoberfeest?

Neem voor meer informatie contact op met info@oktoberfestfan.nl of bel of App met: 06-10397766.