Wurst kopen voor jouw Duitse feest?

Wil je echte Duitse Worst kopen voor jouw Duitse feest of Oktoberfest? Goed plan, maar laat je eerst goed informeren over de mogelijkheden. Worst is een van oorsprong Duitse specialiteit die een groot deel van de Duitse keuken bepaalt.

Wereldwijd biedt Duitsland dan ook het grootse aanbod aan Wurst. Van bloedworst tot Weiβwurst (specialiteit in München en een worst die zelfs een aantal ‘eetregels’ kent) en van braadworst tot currywurst en salami: er zijn meer dan 1500 verschillende soorten worst.

Vleeswaren, plakken gesneden van hele grote worsten, behoren ook tot de categorie worst. Worsten zijn omhulsels (natuurlijk of synthetisch), gevuld met fijngehakt varkensvlees of ander vlees. Rauw, gegrild of gekookt: elke worst heeft een eigen speciale bereidingswijze.

Currywurst

Currywurst is één van de meest bekende Duitse gerechten en een icoon van de Duitse cultuur. Lees hier meer over de currywurst.

Oktoberfest-eten: meer dan alleen Wurst

In Beieren kun je nog veel meer heerlijke specialiteiten kopen en proeven dan alleen Wurst, zoals Pretzels en Hänchen. Bekijk hier meer over Oktoberfest-eten.

Wurst kopen voor jouw feest?

Ben je er zeker van dat je in ieder geval Duitse Wurst wilt kopen voor jouw feest? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact op  

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING