15 May 2019

Gigantische cocktails mixen in een wasmachine? Het kan!

Wij houden, net zoals jij, wel van een feestje en volgen de ontwikkelingen omtrent lekkere schnaps, cocktails, bieren en andere drankjes daarom op de voet. Deze week stuitten we op een wel héél bijzondere trend: het mixen van cocktails in een wasmachine.

The Caipirinha, de nationale en meest populaire cocktail in Brazilië, wordt daar namelijk in huge hoeveelheden gemaakt in wasmachines. Wat? Jep!

Als je het internet afstruint vind je verschillende video’s van deze nationale cocktail die, met veel Braziliaans plezier, gemixt wordt in een wasmachine of een tanquinho (een kleiner plastic apparaat). 

Hoe ze ervoor zorgen dat er geen chemische middelen in de cocktail terechtkomen? Tjsa, dat vragen wij ons ook af. Los daarvan krijgen we er stiekem tóch wel zin in, na het zien van de video’s ;).

Cocktails mixen? Get inspired!

Heb je een feestje en wil je ook cocktails mixen in grote hoeveelheden? Zet je wasmachine klaar, check onderstaande video’s and GET INSPIRED:

Zin gekregen in drankjes?

Dat snappen we! Wij weten er álles van en vertellen je maar al te graag meer over passende drankjes voor jouw (Duits) feest. Tot spreeks!

Mail info@oktoberfestfan.nl   bel of App met 06-10397766

Bron: Vice.com.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.