Tiroler feest organiseren?

Bierfesten, Tirolerfeesten, Oktoberfeesten, Apres ski party’s: we kunnen niet meer om de ‘Duitse feestcultuur’ heen in ons land en België.

De naam Tiroler feest komt natuurlijk oorspronkelijk uit Tirol: een bij Nederlanders geliefde deelstaat van Oostenrijk waar je naar hartenlust kunt genieten van de mooie natuur, kunt skiën en niet onbelangrijk: kunt apres-skiën.

ötzi

In 1991 zorgde de vondst van de uit het jaar 4000 voor Christus stammende ijsmummie voor een ware sensatie. Als aanwinst en bron van informatie voor vele onderzoekers en archeologen werd Ötzi al snel wereldberoemd. Een goedgekozen naam dus voor de dj die we allemaal wel kennen

Anton aus Tirol

Anton aus Tirol is een single uit 1999 van dj Ötzi, die het lied had uitgebracht onder de naam “Anton feat. DJ Ötzi”. Het nummer was een hit in de Duitstalige landen en haalde de nummer 1-positie in Duitsland en in DJ Ötzi’s thuisland Oostenrijk, waar het 75 weken in de hitlijsten stond.

Zelf een tiroler feest organiseren?

Wil je zelf een Tiroler-festijn organiseren? Veel elementen uit het Oktoberfest als bierpullen, biertafels, Lederhosen en Dirndls, vind je ook terug in het Tirolerfest. Op onze website vind je alle info over deze traditionele ingrediënten. Ingrediënten kopen of huren?

Neem contact op en we helpen je graag verder!

Neem contact op   

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING