Das Coen und Sander fest

Het enige feest waar zelfs de Gelaarsde Kat een kater aan overhoudt

das coen und sander fest
Evenementen

Das Coen und Sander Fest 2019: Jaarbeurs Utrecht. Vrijdag 15 februari.

Das Coen und Sander Fest werd in 2010 voor het eerst gehouden. Op het winter- en bierfeest komen jaarlijks enkele duizenden mensen af. De meeste bezoekers gaan verkleed in winterse of Duitse sferen. Op vrijdag 15 februari trekken alle sprookjesfiguren hun rode schoentjes aan, lappen alle regels aan hun zevenmijlslaarzen en reizen af naar de Jaarbeurs in Utrecht voor Das Coen und Sander Fest 2019: Lang und Glükclich.

Een 1-daags sprookje

Er was eens een radio-duo dat het leukste feestje van Nederland organiseert. Op vrijdag 15 februari trekken Coen en Sander Klein Coentje en Repelsander, Hans en Grietje, Peter en de Wolf, Assepoester én Sneeuwwitje hun rode schoentjes aan, lappen ze alle regels aan hun zevenmijlslaarzen en reizen af naar de Jaarbeurs in Utrecht voor Das Coen und Sander Fest 2019 – Land und Glücklich.

Lang und Glücklich

Na Duitse, maar ook Friese en andere winterse sferen, duiken Coen en Sander voor de negende editie van Das Coen und Sander Fest in de wonderlijke wereld van sprookjes. Het wordt het enige feest waar Roodkapje en de Boze Wolf samen de polonaise lopen en waar de Gelaarsde Kat een kater aan overhoudt.

Das Coen und Sander Fest-kaarten kopen?

Je kaarten koop je hier via de officiële website.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze (niet verplicht):


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid