Oktoberfest Dusseldorf

Auf zur grössten Trachtengaudi am Rhein!

oktoberfest dusseldorf
Evenementen

Oktoberfest Dusseldorf: Das Rheinisches Oktoberfest

Oktoberfest Dusseldorf zóú in 2024 plaatsvinden van vrijdag 13 september t/m woensdag 2 oktober op Rennbahn Park Neuss. Het vindt alleen tijdens weekenden plaats en niet doordeweeks (behalve op woensdag 2 oktober).

Update 10 juli 2024: helaas is Oktoberfest Düsseldorf 2024 gecanceld. Bekijk hier andere leuke Oktoberfeesten in Duitsland.

Wil je vlakbij een echt Duits Oktoberfeest meemaken? Ga vlak over de grens naar Oktoberfest Dusseldorf en neem plaats in deze gigantische Festzelt. Het is dan wel geen Oktoberfest München, maar wel gegarandeert Duits, groot en indrukwekkend en met literpullen bier, zoals het een echt Oktobefest betaamt!

Een écht Oktoberfest-programma en geweldige sfeer

Eén gigantisch grote feesttent met biergarten en ieder jaar verschillende schlagersterren als Mickie Krause, Mia Julia, Julian Sommer, Peter Wackel, Tobee, de Höner en Oli. P en verschillende populaire Wiesnbands en dj’s.

Trachtenkleding

Bezoek je Oktoberfest Düsseldorf? Zorg er dan voor dat je een mooie Dirndl en of Lederhosen klaar hebt hangen (en geen carnavaleske variant draagt). Het Oktoberfest en bijpassende kleding worden ook hier uiterst serieus genomen.

Impressie

Tickets en programma

Wil je via ons een georganiseerde reis, biertafel, weekendarrangement of accommodatie boeken? Ook dat kan. Wij onderhouden nauwe contacten met de organisatie en andere partijen in Düsseldorf. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier.

Neem contact op  

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.