29 March 2020

Biertafel pimpen: gave (tuin)-tip!

Net zoals steeds meer biergartens in Nederland, zie je ook steeds meer biertafelsets in huis én in de tuin. Is zo’n “ouderwetse” houten biertafel set misschien net iets te Duits voor je? Niet getreurd, koop een oude biertafel en pimp ‘m. Succes gegarandeerd!

Biertafel opknappen? Verf je biertafel mat of glanzend

Zo’n ouderwetse Duitse biertafelset – met blank hout en een donkergroen of zwart stalen onderstel -, is misschien nét niet wat je zoekt. Leuke tip: pimp eens een (oude) biertafelset. 

Denk bijvoorbeeld eens aan een helemaal zwarte of helemaal witte set: mat of glanzend, allebei leuk! Ook kun je een houten set opschuren en deze een andere houtlook + een wit of zwart onderstel geven.

Pimp je biertafel: tof voor in huis of in de tuin

Naast een biertafel in een biergarten of in de tuin, kan een biertafel ook binnen hartstikke leuk staan. Bekijk onderstaande foto alvast eens voor inspiratie en kijk ook eens rond op Pinterest. Daar vind je gegarandeerd leuke voorbeelden!

Biertafel opknappen

Biertafel-etiquettes

Een biertafel is een (simpele) houten opstelling, bestaande uit een houten tafel en 2 bankjes, die vaak inklapbaar zijn. Biertafels worden in biergartens en op het Oktoberfest in rijen opgesteld, vaak aan elkaar vast. Bezoek je een Oktoberfest – buiten Corona-tijd? 😉

Zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de etiquettes. Aan een biertafel kunnen zo’n 8 tot 10 personen plaatsnemen. Vaak is het krap; maar dat is nou juist de lol van het Oktoberfest. Aanschuiven en plezier maken met je (nieuwe) buren!

Vaak zie je feestvierders naarmate de avond vordert op de banken gaan staan van de biertafel. Een biertafel of het bankje is in principe sterk genoeg om dit gewicht te houden, tenzij er té wild gefeest wordt. Hoe dan ook: een biertafel kan op jouw Oktoberfest of in jouw biergarten niet ontbreken.

Bierton

Geen ruimte voor biertafels? Dan is een bierton ook een optie. Een bierton is een biervat dat gebruikt wordt als bartafel. Een afwisseling tussen biertonnen en biertafels is natuurlijk ook een mooi gezicht.

Biertafels kopen of huren?

Wil je biertafels kopen of huren (gewoon voor in de tuin of zodra een feestje weer mag;))? Wij zijn je graag van dienst!

Neem contact op   bel of App met 06-13112023

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.