2 September 2022

Ken jij het Insta-account Bavarian Beauties al?

Ken jij het Instagram-account Bavarian Beauties al? Als je het nog niet kent raden we je zéker aan het te gaan volgen. Raak geïnspireerd voor wat betreft Oktoberfest-kleding en geniet van prachtige vrouwen.

Oktoberfest-kleding is in Bayern serious business. Als je denkt dat een carnavalesk tirolerjurkje ook maar in de búúrt komt van wat ze in Beieren dragen, heb je het goed mis.

Met trots gedragen

Een Dirndl is een prachtig kledingstuk, dat door Bayerische vrouwen met trots gedragen wordt, met bijpassende make-up, haarstijl en accessoires. Natuurlijk hoort daar ook een prachtig decolleté bij. Wist je trouwens dat er in München in samenwerking met Playboy ieder jaar een “Wiesn-playmate” wordt gekozen?

Dirndl kledingstuk

Man in kostuum

Hetzelfde geldt natuurlijk voor Lederhosen, die een man erg mannelijk maken, wanneer ze op de juiste manier gedragen worden. Want zeg nou zelf, wie vindt een man in kostuum niet aantrekkelijk? 😉 Wat ons betreft kunnen veel bezoekers aan de Nederlandse Oktoberfeesten daar nog wat van leren.

Nieuwe collectie

Niet alleen op de Wiesn, het oktoberfest-terrein, is het genieten. Ook door het jaar heen, want Bayerische modemerken presenteren ieder jaar hun nieuwe collectie Dirndls en Lederhosen, die geshowd worden door prachtige mannen en vrouwen.

Inspiratie opdoen via Bavarian Beauties

Wil jij er voortaan ook prachtig Bayerisch bijlopen? Of wil je gewoon lekker mooie vrouwen kijken? 😉 Volg dan zeker het Insta-account Bavarian Beauties en geniet. Vergeet daarbij natuurlijk niet ook ons Oktoberfestfan-Insta-account te volgen.

Vragen over het Oktoberfest of oktoberfest-kleding?

Heb je vragen over het Oktoberfest of Oktoberfest-kleding? Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij vertellen je graag meer over onze passie en waar je zoal Bavarian Beauties kunt spotten 😉

Neem contact op   

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.