6 June 2017

De grootste wellness van de wereld (met biersauna!) ligt in München

Kun je dat even perfect combineren met een bezoekje aan het Oktoberfest! In München Erding vind je het allergrootste wellnesscomplex ter wereld, dat zich met recht een “Urlaubsparadies” noemt. Naast verschillende saunacomplexen in één, vind je er ook een gigantisch glijbanenpaleis. 

Over heerlijke drankjes geen klagen: er is een sauna alleen voor mannen (met bier!) en aan de buitenbar kun je in je nakie in het water zittend heerlijk een drankje doen aan de bar in de zon.

 

In het gigantische complex vind je alle soorten sauna’s en behandelingen die je maar kunt verzinnen. Er is zelfs een sauna die alleen toegankelijk is voor mannen – een soort kroeg -, waar iedereen een flesje bier krijgt. Daarnaast is er een grote Oktoberfest-sauna, waar hits als Atemlos en Schatzi schenk mir dein foto gedraaid worden tijdens de opgieting (door 2 mensen). En ja, er wordt meegezongen en -geklapt en er hangt een heuse feestsfeer.

In je nakie aan de bar in de zon

In het megagrote saunaparadijs kun je binnen en buiten aan de bar zitten en genieten van een heerlijke Erdinger of ander drankje van het vriendelijke barpersoneel. Heer-lijk! In de restaurants kun je, zoals het echte Duitsers betaamt, goed eten.

De langste glijbaan van Europa

Privéruimte nodig? Ook dat kan. Lekkere afgeschermde (tweepersoons)-bedden vind je in de Royal Day Spa. Genoeg van de sauna? Ga dan naar het glijbanenpalijs (Galaxy Erding) en roetsj van supervette glijbanen af, waaronder Magic Eye, de langste glijbaan van Europa. Hier draag je uiteraard gewoon badkleding, evenals in het naastgelegen wellness-gedeelte.

Info en route

Hoe je er komt? Vanaf München Hauptbahnhof zit je een uurtje in de S-bahn (+/- € 8,- enkeltje). Een paar minuutjes lopen en hoppa: je bent er. Entree? Vanaf € 32,- ben je binnen, van 9.00 u. – 23.00 u. Kijk op de website van Thermen Erding hoe je tickets kunt boeken.

Ideale combinatie met het Oktoberfest

Tickets en een accommodatie voor het Oktoberfest? Die boek je hier. Een perfectere combinatie van feest en relaxxen (geschikt voor mannen én vrouwen ;)) kun je je echt niet wensen.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.