23 August 2020

Oktoberfest artiest? Word entertainment-partner van het Webtoberfest

Ben of ken jij een leuke Oktoberfest-artiest? Word dan gratis entertainment-partner van het Webtoberfest en grijp je kans op internationale bekendheid.

Zoals je in ons nieuwsbericht over het Webtoberfest al kon lezen, zijn wij official partner van het Webtoberfest, het grootste internationale online oktoberfest, dat “live from the USA” plaatsvindt tussen 5 september en 30 oktober 2020.

webtoberfest oktoberfestfan

Gratis entertainment partner worden

Wist je dat je als artiest, band, dj of muzikant gratis entertainment-partner van het Webtoberfest kunt worden? Dat kan al zo simpel zijn als het uploaden van een video. Laat (muzikaal) van je horen en grijp je gratis kans op internationale bekendheid. Meer informatie over Webtoberfest-entertainmentpartners vind je via deze link.

Ben je entertainment-partner geworden? Dan horen we dat graag, zodat we alle kijkers in de Benelux kunnen wijzen op jouw/jullie aanwezigheid.

Aanmelden voor het Facebook-evenement

Via ons Facebook-evenement houden we bezoekers en geïnteresseerden op de hoogte van tips en tricks voor leuke sessies. Daar vind je ook de link naar een gratis ticket.

Meld je via deze link aan voor het Facebook-evenement.

Zien we je daar? Zou TOLL zijn. Ein Prosit und bis bald!

Team Oktoberfestfan.nl

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.