16 June 2017

Oktoverfeest in Toverland, mét attracties en voor elke bedrijfsgrootte

Op 7 oktober vindt er in de overdekte Biergarten van Attractiepark Toverland voor de derde keer een Oktoverfeest plaats. Bedrijven en verenigingen van elke grootte zijn welkom op het Oktoverfeest, waar de populaire formatie Rosentaler en veelgevraagde dj Dirndl optreden. Het wordt een feest met een bijzondere twist; gasten kunnen namelijk ook een ritje in het donker maken in snelle attracties, passend bij het Duitse themafeest.

Tijdens het Oktoverfeest wordt de Biergarten , die het hele jaar geopend is, omgetoverd tot een bierfeest in typische Beierse sferen met lange tafels, passende tafellakens en heerlijke hapjes.  Vanaf 19.30 u. worden bedrijven en verenigingen verwelkomd met een drankje in stijl, waarna men kan plaatsnemen aan de sta- of biertafels. Dan wordt het programma geopend, waarna het feest tot 01.00 u. doorgaat.

Attracties in Oktoberfest-stijl

Na de opening zijn er een aantal attracties geopend, zoals de Troy, de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux, de BoosterBike (een motorachtbaan) en de Maximus’ Blitz Bahn, de bob-baan. “Deze attracties zijn het meest spectaculair en passen goed bij het thema Oktoberfest.  We hopen dat bezoekers hier  een mooie kick van krijgen, aangezien het gewoon uniek is om zo’n attractie eens in het donker mee te mogen maken”, vertelt Jeanine Theeuwen van Toverland. Ze vervolgt: “Als iedereen weer vol adrenaline terugkeert, treden Rosentaler – een steengoede liveband – en DJ Dirndl (een vrouwelijke Oktoberfest-dj) afwisselend op. Gedurende de avond worden er hapjes geserveerd als minibroodjes hamburger, broodje worst en friet. Bier wordt uiteraard geserveerd uit echte pullen, waarin wij heerlijke Erdinger of Brand tappen. Ook is er uiteraard wijn en fris te verkrijgen”, vertelt Jeanine Theeuwen.

Alle bedrijfsgroottes

“Wij willen bewust dat bedrijven van alle groottes en verenigingen hier terechtkunnen. Wat ook belangrijk is, is dat het niet verplicht is om verkleed te komen. Het mag. Wij willen dat iedereen zich fijn voelt. Uiteraard lopen er leuke entertainers uit ons park rond in Oktoberfest-outfit, die de gasten stimuleren op de banken te gaan staan om er een groot feest van te maken. Ons horeca-personeel, dat bekend staat om haar gastvrijheid en behulpzaamheid, probeert het iedereen ook maximaal naar de zin te maken. Kortom: het mag je aan niets ontbreken. Ja, het enige echte magische Oktoberfest, maak je dit jaar alleen hier in Toverland mee”, glimlacht Jeanine.

Meer info & tickets?

Een ticket kost € 69,- p.p. ex. btw, all inclusive. Het is ook mogelijk om te overnachten, al op 3 minuten van het park. Bestel kaartjes of vraag informatie op via deze link.

Sfeerimpressie:

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.