20 april 2017

Thema “Oktoberfest” ook in 2017 populair: aanvragen stromen binnen

Dat het Oktoberfest in München ook in 2017 weer een populair themafeest is – ook buiten oktober -, blijkt uit de aanvragen die via het platform Oktoberfestfan.nl binnenkomen, vooral de afgelopen maand. Van plan een Oktoberfest (themafeest) te organiseren? Zorg dat je zaken  op tijd vastlegt.

“We krijgen alweer veel aanvragen binnen omtrent privéfeesten, bedrijfsuitjes, verjaardagen etc. Allemaal hebben deze feesten het thema Oktoberfest. Ook van onze partners vernemen wij dat het de afgelopen maand erg druk is geweest met aanvragen. Recentelijk zijn wij bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan met Schlagerartiest.nl: ook daar zien we nu een piek.

Ondertussen stroomt ook onze online feestagenda weer vol met feesten. Op 19 mei vindt bijvoorbeeld alweer het eerste openbare, grote Oktoberfest plaats in Tiel”, vertelt Eric van Oktoberfestfan.nl.

“Nog niets vastgelegd? Kijk eens rond op ons platform. Via ons en onze partners kan alles geregeld worden op het gebied van artiesten, eten, schnapps, bierpullen huren, Oktoberfest-kleding, biertafels en aankleding. Samen met hen zijn wij van alle markten thuis.”

Oktoberfestfan.nl?

Oktoberfestfan is het grootste platform van Nederland en België. De bezoeker kan via dit platform en de social media van Oktoberfestfan door het jaar heen plezier beleven aan de geweldige sfeer van het Duitse feest.

Oktoberfestfan hecht daarnaast waarde aan samenwerkingen met gerenommeerde partners die kwaliteit leveren. Oktoberfestfan is namelijk ook adviesorgaan voor organisatoren. Bel altijd vrijblijvend (085-0020987) of neem contact met ons op via het contactformulier. Misschien kunnen we ook voor jouw (privé) Oktoberfest wat betekenen!