24 February 2018

Currywurstketen Bobby en & Fritz komt naar Arnhem

De Duitse curryworstketen Bobby & Fritz opent de eerste Nederlandse vestiging in Arnhem. De winkel komt aan de Oude Stationsstraat, vlakbij station Arnhem Centraal. De organisatie verwacht hier OV-reizigers, werkenden in de binnenstad en studenten te trekken.

Bobby & Fritz is vijf jaar geleden opgericht en telt op dit moment 25 vestigingen in Duitsland en Zwitserland. Dit jaar wil het concern nieuwe tien nieuwe vestigingen openen in Nederland en België. Binnen vijf jaar wil het bedrijf in deze landen naar honderd locaties groeien. De curryworstwinkel, aan de Oude Stationsstraat op nummer 22, is 70 m2 groot en er gaan 9 mensen werken. Enne… aan de kleur van hun huisstijl zal het niet liggen hier in Nederland… 😉

Currywurst: wat is het eigenlijk?

Currywurst is een Duitse snack: een worst geserveerd met currysaus. Currywurst is één van de meest gegeten worsten (er zijn meer dan 1500 soorten!) in Duitsland. Op veel drukke plekken in Duitsland vind je een verkoper van Currywursten. De worst wordt gegrild, in stukken gesneden, voorzien van kerriepoeder en -saus en daarna op een kartonnen bordje geserveerd. De currywurst wordt niet standaard met een broodje gegeten. Je kunt vaak kiezen uit een portie Pommes of Fritten of een broodje. Dat broodje wordt vaak in de saus gedoopt.

Wurst die naar je toekomt?

Schade, misschien is Arnhem niet om de hoek. Wil jij ook genieten van heerlijke Duitse Wurst, maar woon je niet in Arnhem? Laat dan de foodtruck (of veldkeuken) van Wurstmeister eens naar je toekomen. Guten Appetit!

wurstmeister oktoberfestwurstmeister oktoberfest

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.