15 januari 2019

Apres ski: 10 redenen waarom wij ook fan zijn!

Waarom wij (en veel andere Oktoberfest-fans) ook fan zijn van Apres ski? Dat komt onder andere omdat het tijdens onze favo feestjes zo gruwelijk koud is, er heerlijke schnapps zijn en we altijd weer netjes op tijd in ons bedje liggen. Check hieronder de 10 meest belangrijke redenen:

Apres ski feestjes: waarom wij ook hier fan van zijn

1. Schnapps

Typisch Oktoberfest en typisch apres ski: schnapps. De een na de ander wordt weggetikt en ze zorgen voor een aangename roes, waardoor we de tijd van ons leven hebben.

2. Bier

Het belangrijkste drankje voor man en vrouw: bier. In een pul graag (of een ander halve liter-glas), dan proberen wij het wel op allerlei gekke manieren weg te hakken 🙂

3. Duitse muziek

Tiroler hits/apres ski hits en Duitse bierfest-hits: het komt allemaal voorbij. Als het maar gemutlich klinkt, lekker host en springt en een hoog schlager- en polonaisegehalte heeft. Hossa!

4. Hitte

Het is er heet, niet normaal. We zweten ons de pleures en er hangt een heerlijke stank binnen. Ach, het is juist ook wel weer leuk dat iedereen stinkt… 😉

5. Kleidung

We zien er allemaal hetzelfde uit in ons sexy ski-pak. Oordelen over kleding is niet aan de orde, net zoals op het Oktoberfest.

6. Stampvol

Op beide feesten is het stampvol en kun je je kont niet keren. Voordeel? Je maakt makkelijk contact en je hebt niet veel ruimte om te dansen, dus vallen je dansmoves minder op. Dat kan natuurlijk in je nadeel werken, maar ook in je voordeel 😉

7. Internationaal

Als we gaan, dan gaan we met z’n allen: Fransen, Duitsers, Nederlanders, Belgen: Apres ski is een internationaal feestje en je maakt er gemakkelijk nieuwe internationale vrienden. Eerlijk is eerlijk: het percentage Hollanders is er wel altijd er-rug hoog…

8. Gruwelijk koud

Op beide feesten is het koud buiten, vaak gruwelijk koud. Maar de pret mag niet gedrukt worden, want als je eenmaal binnen bent is een drankje des te lekker. Eenmaal buiten? Dan voelen we die kou niet meer.

9. Zon en een terrasje

We drinken tijdens wintersport (ook al is het ijskoud) graag een biertje buiten in de zon. Dat doen we ook op het Oktoberfest: koud of niet, we zitten heerlijk in een zonnige biergarten met een pul vol goudgele drank.

10. Op tijd naar bed

We gaan op tijd naar bed. Een Apres Ski-sessie begint namelijk al vroeg, net zoals een feest in een echte Duitse biertent. Daardoor kunnen we ’s morgens weer op tijd op de latten staan!

En? Ben jij ook fan geworden?

Een leuk feestje op het oog?

P.s. Organiseer of bezoek je een leuk apres ski-, tiroler- of carnavalsfeestje: geef het aan ons door. We zetten jouw feestje namelijk graag (gratis) in onze feestagenda.

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.