10 July 2019

Oktoberfestfan sponsort “Duitse Dinsdag” tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Dinsdag 16 juli staan er weer zo’n 47.000 wandelaars aan de start van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar nemen er 77 verschillende nationaliteiten deel aan het wandelevenement. Het Faberplein wordt speciaal voor Duitse dinsdag omgetoverd tot ‘Faberplatz’.

Duitse Dinsdag wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door het Faberplein. Op deze eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse lopen de wandelaars maar liefst twee keer over het Faberplein. Vroeg in de ochtend en ‘s middags na 30, 40 of 50 kilometer.

Atemlos over het plein

Tijdens de laatste loodjes, worden de wandelaars door het publiek op de Faberplatz binnengehaald met lekkere Duitse hits van de Flamingo’s. Naast de dj is er later op de middag ook live muziek van de enige echte Helene Fischer-double Marloez (yes, hits van Helene Fischer!). Hits als ‘Du’, ‘Atemlos’ en ’99 luftballons’ zullen deze middag uiteraard niet ontbreken.

Super-gemütlich @ Faberplatz

Nét als sponsor Paulaner (ons welbekend via het Oktoberfest in München), dragen wij alle dappere wandelaars een warm hart toe en daarom zorgen wij voor heerlijke schnaps én personeel dat er op en top uitziet in prachtige, lederen Lederhosen. Als klap op de vuurpijl zorgt onze partner Oktoberfestwinkel.nl ervoor dat de geliefde ‘wandeltunnel’ op het Oktoberfest in echte Duitse sferen wordt aangekleed. Voor de bourgondiërs onder ons zijn er Pretzels en Curryworsten. Dat kán haast niet meer misgaan op dag Eins!

duitse dinsdag

Een uitgesproken concept

“We zijn al langer bezig met de invulling van de dinsdagmiddag tijdens de Vierdaagse” vertelt Bas Neienhuijsen, initiatiefnemer van het Faberplein. “Het is natuurlijk een prachtige gelegenheid voor een nieuw concept op een unieke plek waar wandelaars en toeschouwers samen één groot feest vieren. Op de dinsdag hadden we ruimte voor nieuwe invulling. Duitse dinsdag is een uitgesproken concept dat prima past tussen A-Meezing Maandag en Roze Woensdag.”

Kommst du auch?

Een goed begin, is het halve werk! Komen jullie de wandelaars ook binnenhalen op de Faberplatz???? Duitse dinsdag is gratis toegankelijk en vindt plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie over Duitse Dinsdag vind je op de event-pagina van het Faberplein.

Zelf een Duits feestje organiseren?

Wij zijn je graag van dienst!

Mail info@oktoberfestfan.nl   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.